Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Демократична інквізиція США знайшла останню “відьму”-Трампа, – кажуть, лишилося не довго…

Ось завершується другий рік полювання демократів, яких привів із собою до влади Джо Байден на його попередника Дональда Трампа, в якого перемогу, є підстави так вважати, особливо після переписок у твітер, оприлюднених Ілоном Маском, таки, мабуть, що вкрали. Тож не дивно, що зараз теж розпочалася травля і Маска, але перед цим слід негайно “ліквідувати” Трампа, який знову заявив про своє балотування у президенти США у 2024 році…
То що ж там таки відбувається між тими демократами і республіканцями, в цьому спробував розібратися на своїй сторінці чудовий політолог, який добре розбирається в гамериканській політиці, Сергій Чаплигін:
“У Конгресі відбулося безславне останнє засідання комісії, створеної демократами у 2021 році щодо розслідування протестів на Капітолії, яку цікавили насамперед не реальні факти – а те, як ці події можна використати для паплюження Трампа та республіканців.
За півтора роки роботи комісії так і не вдалося виявити жодних реальних доказів участі Трампа у координації протестів.
Однак, незважаючи на все це демократи офіційно звинуватили Трампа у спробі перешкодити транзиту влади у Вашингтоні. І закликали Мін’юст Байдена висунути проти Трампа звинувачення у суді.
Але у січні контроль за Палатою представників перейде до республіканців.
Відповідно почнеться розслідування роботи цієї комісії.
Ось тоді і з’ясують, чому в день протестів поліція Капітолію впустила багатьох демонстрантів у будівлю Конгресу. А Ненсі Пелосі відмовилася задіяти нацгвардію для забезпечення безпеки у Вашингтоні.
Але комісія шостого січня свою роль все-таки зіграла. Мін’юст отримав карт-бланш у справі судового переслідування Трампа. Йому, у разі висування звинувачень, може загрожувати до 10 років ув’язнення.
І такий судовий процес може підірвати темп передвиборчої кампанії Трампа, яка й так зараз переживає не найкращі часи.
В соціологічних опитуваннях Дональд Трамп вже починає помітно відставати від Рона Десантіса на республіканських праймерізах.
І цілком зрозуміло, що будь-які судові халепи Трампа грають на руку у.
А ось Демпартії вони можуть коштувати перемоги на наступних президентських виборах – Трампа вони то здатні затягати по судах, але що робити з Десантісом демократи поки що не знають”.
***
Ну, а ми у свою чергу звернемо увагу на такий цікавий факт, що вперше путін напав на Україну у 2014 році при президенті-демократі Бараці Обамі, віце-президентом якого був Джо Байден, при Обамі ж путін напав у 2008 році й на Грузію. Вдруге росія вже відкрито напала на Україну за рік після приходу у білий дім саме цього пристарілого демократа Джо Байдена… Як каже на росії той Кісєльов: “совпадєніє”?

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності