Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Угорщина хотіла тепер, як у 1939, відхопити кавалок української території, – Данілов сказав правду, закарпатці знають

На початку повномасштабного російського вторгнення в Україну українці повідомляли про те, що Угорщина підтягує свої війська до українського кордону, і як правильно, виявляється, вони здогадувалися, робили це мадяри не з метою самозахисту, на той випадок, якщо москалі прорвуться до Європи…

“Путін заздалегідь попередив Угорщину про напад на Україну і вона думала, що зможе “забрати” частину української території”, – повідомив секретар РНБО України Данилов.

Також секретар РНБО додав, що “цього не буде ніколи, перемога буде обов’язково за нами. А щодо Угорщини, яка так поводилася, побачимо, які наслідки будуть за підсумками цієї війни для цієї країни“.

Ну а російська маріонетка Угорщина зівсно ж, що назвала “фейковими новинами” твердження секретаря РНБО Олексія Данилова про те, що путін попередив Будапешт про намір вторгнутися до України.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

“Відповідь на фейкові новини: 3 квітня угорці вирішили, що Угорщина не постачатиме зброю в Україну. Хоча ми розуміємо, що Україна не вітає наше рішення, поширення фейкових новин та твори брехні не змінить нашої позиції”, – написав у Twitter представник угорського прем’єра Золтан Ковач.

Та що би там не брехав квартет Ковач, Орбан і Сіярто під диригуванням Путіна, українці ніколи не забудуть і не пробачать мадярам 1939 рік.

ФОТО: мадяри страчують карпатських українських січовиків, 1939

Тож Україна сьогодні воює із однією ордою на своєму сході, в той час як інша орда на заході чекає слушної нагоди вдарити їй у спину, але тоді це стане останнім, що вчинила ця держава кочовиків у своїй історії на теренах Європи.

Нагадаємо, журналіст німецького телеканалу ZDF повідомляє, що три країни ЄС відкликали своє вето на нафтове ембарго проти Росії. Це звісно ж Угорщина, Австрія, де при владі соціалісти-комуністи та Словаччина.

“ЄС фіналізує шостий пакет санкцій, у якому ми очікуємо побачити нафтове ембарго”, – повідомив на початку тижня керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак.

Водночас угорський міністр Гергель Гуляш заявив, що Будапешт накладе вето на будь-яку європейську пропозицію, яка призведе до обмеження імпорту енергоносіїв із Росії. Про це повідомляє Bloomberg.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Згодом Австрія заявила, що не проти нафтового ембарго щодо Росії, – це заявила міністр енергетики країни Леоноре Гевесслер, повідомляє Kurier. Також буцімто й  інші країни Євросоюзу, які “вагаються”, вирішили не перешкоджати введенню ембарго на російську нафту, повідомляє німецький телеканал ZDF з посиланням на високопоставленого європейського дипломата. Але член угорського уряду Золтан Ковач спростовує, що Угорщина відкликала вето на нафтове ембарго проти Росії.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності