Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

В соціаліста-Столтенберга “СПРОГНОЗУВАЛИ” те, що давно відоме, – чи отримає цьогоріч Україні запрошення до НАТО

Помічник генерального секретаря НАТО з політичних питань і політики безпеки Борис Руге вважає, що на саміті Альянсу у Вашингтоні Україна не отримає запрошення на вступ.

Про це він заявив в інтерв’ю виданню LRT.

«Немає сумнівів, що Україна рухається до членства в НАТО, але ще рано говорити, чи буде наступний крок, як пропонує президент Зеленський», – сказав Руге.

На уточнювальне запитання, чи можуть Україну не запросити, помічник “колишнього норвезького ультра-лівого журналіста, а нині генсека НАТО Столтенберга відповів: «Саме так».

10 січня український президент заявив, що хоче отримати від саміту дві речі: оборонне рішення та політичне. Щодо політичного, хочеться отримати конкретний хоча б один крок на зустріч до НАТО, наголосив Зеленський.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, що 18 січня міністри закордонних справ України та Великої Британії Дмитро Кулеба і Девід Кемерон обговорили кроки для втілення угоди щодо гарантій безпеки.

Україна 12 січня підписала з Великою Британією угоду у сфері безпеки.Одним із пунктів є сприяння посиленню обороноздатності України на морях.

В цілому, пам’ятайте, що весільні та інші запрошення прийнято розсилати заздалегідь, скажімо, чужим – за півроку до весілля, а родичів батьки запрошують на майбутнє весілля дитини ще при самому її народженні…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності