Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

ЄС повертає візи і ПМЖ москалям і продаватиме їм нерухомість за нафту. І це ще не все

Євросоюз ще досі не передав Польщі кошти, необхідні для допомоги українським біженцям, заявив заступник голови польського МВС Павло Шефернакер. За його словами, Варшава мала отримати від ЄС €144,6 млн для допомоги біженцям, але кошти досі не надійшли. При цьому витрати, які несе країна, обчислюються мільярдами євро, а не мільйонами.

Натомість росіяни, які виступають проти війни Росії з Україною, тепер можуть за спрощеною процедурою отримати німецьку національну візу та дозвіл на проживання в Німеччині. Про це повідомляє Deutsche Welle.

Тобто, тепер москалеві/москальці достатньо сказати (шепнути на вушко) тільки одному європеському працівнику міграційної служби, що він/вона проти війни Росії з Україною і вуаля – вони вже отримують візу чи дозвіл на проживання…

Також, Євросоюз змушений (!) закуповувати російську нафту, щоб Путін не заробив більше деінде“, – цинічно заявила глава Єврокомісії Урсула фон лер Ляйєн.

Ба, більше того, країни Євросоюзу вирішили відмовитися від планів запровадження заборони на купівлю росіянами нерухомості, яку пропонувалося додати до нового пакету санкцій проти Росії, повідомило агентство Bloomberg.

Отож москалі за гроші виручені ними від продажу Європі нафти й далі продовжуватимуть скуповувати нерухомість в ЄС, для чого їм й був потрібний дозвіл на проживання. А значить, вони й далі влаштовуватимуть автопробіги зі своїми прапорами і Z-символікою вулицями європейських міст та всіляко ображати українців і розповідатимуть європейцям, хто у їхньому європеському домі господар…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

І біда в тому, що поки знову російські танки не проїдуться вулицями Берліна, не буде зґвалтована кожна друга німкеня незалежно від віку, як це було у 1945 році, доти ці євроліберали онуки радянських байстюків не зрозуміють, що сьогодні відчуває і переживає Україна. І для цього Україна повинна пасти, али ми цього в жодному разі допустити не можемо. Тож і виходить, що захищаючи свій дім, ми проти власної волі ціною власної крові ще й захищаємо цих невдячних лібералів, які кажуть, що приймуть нас у ЄС десь за 20 років. Так само і з НАТО…

Так само й США не надсилатимуть Україні ракетні системи, які можуть долетіти до території Росії, заявив президент США Джо Байден, передає Reuters. Але ще раз зазначимо, що допоки Україна не зможе знищити Керченський міст у Криму, через який Росія стягує своївійськові підкріплення на південь нашої держави, Україна перебуватиме в режимі оборони, і жодних повноцінних наступальних дій проводити не зможе. А поки мешканці Воронежа, Орла, Ростова, Брянська, Смоленська, Калуги не відчують на власній шкірі тих ракетних ударів, що їх пережили мешканці білшості міст України, доти Росії ніколи не погодиться на мирні переговори на умовах України. І США та ЄС це чудово знають і розуміють.

Тому Україні сьогодні дійсно надіятися доводиться тільки на найближчих своїх вірних сусідів, які дуже добре пам’ятають, що таке москальський чобіт, Польщу, Чехію, Прибалтику та Великобританію, яка ще раніше послала ЄС туди, куди потім українці послали рускій воєнний карабль.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності