Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Новини з дурдому

4-е коло вакцинації стартувало в Ізраїлі, – а що там далі у Данте?

На фоні зростання захворюваності на “Омікрон” влада Ізраїлю рекомендувала всім громадянам країни віком від 60 років, а також медичним працівникам зробити четверте щеплення від коронавірусу.

Прем’єр Ізраїлю Нафталі Бенет нагадав, що ізраїльські громадяни були першими, хто отримав третю дозу.

“Ми також продовжуємо бути піонерами щодо четвертої дози“, – заявив він.

Ревакцинацію четвертою дозою рекомендують розпочати якнайшвидше.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

“Нема чого чекати, йдіть вакцинуватися”, – написав у твіттері міністр охорони здоров’я країни Ніцан Горовіц.

Четверту дозу можна отримати через чотири місяці після третього щеплення. Влада також прийняла рішення скоротити проміжок між другою та третьою дозою з п’яти до трьох місяців.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Бустерні дози в Ізраїлі почали вводити у липні цього року.

Варіант коронавірусу “Омікрон”, який стрімко поширюється світом, вже став домінуючим у США.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Проте влада не планує вводити жорсткі обмеження, оскільки країна готова до нового сплеску захворюваності, заявив президент США Джо Байден у зверненні до нації.

“Це не березень 2020 року. Ми підготовлені і знаємо (про вірус – Ред.) більше”, – сказав він.

Байден закликав американців зробити бустерне щеплення. В цей же час великі медіакорпорації США на службі Вашингтона чомусь не транслюють у світ, за винятком місцевих каналів, що значна частина південних штатів країни, коистуючись своєю “автономією” відмінила закони про обов’язкові вакцинації досі сумнівними експерементальними вакцинами, карантини і т.ін., як антигуманні і ті, що порушують права людини? А в збройних силах почали звільняти військових, які чомусь на відріз відмовляються вакцинуватися?..

Звертаючись до невакцинованих людей, він заявив, що вони роблять вибір між життям та смертю.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

“Ви думаєте, що наражаєте тільки своє життя на небезпеку, що це ваш вибір. Але він впливає і на життя інших. Ви наражаєте на небезпеку своїх близьких, друзів, сусідів, незнайомців”, – сказав президент.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

А в Україні на днях прем’єр Денис Шмигаль заявив, що цього тижня ухвалять рішення про терміни застосування бустерної дози в Україні.

Раніше у МОЗ говорили, що ймовірно бустерну дозу українці можуть почати отримувати з січня.

Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко в інтерв’ю ВВС News Україна закликав українців не бути егоїстами й не вимагати бустерної дози зараз, коли перше щеплення в Україні не зробили більшості людей.

В Україні два щеплення отримали 13,1 млн людей, що становить трохи понад 40% від усього дорослого населення. Кілька тижнів тому МОЗ дозволило третю дозу для тих, у кого ослаблений імунітет. Додаткову дозу вже отримали 325 людей.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності