Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

А папа ж таки – не справжній?!…

папа любові чи папа смертей ???
антипапа третьоримський франциск-І під час онлайн виступу на всеросійській зустрічі католицької молоді:
«Ви — спадкоємці великої росії: великої росії святих, правителів, великої росії Петра I, Катерини II, тієї імперії — величної, освіченої, великої культури та великої людяності. Ніколи не відмовляйтеся від цієї спадщини, ви спадкоємці великої Матінки Росії, йдіть вперед із цим. І дякую вам. Дякую за ваш спосіб бути, за ваш спосіб бути росіянами».
Церковні діячі кажуть, що й досі для багатьох є загадкою, як цей аргентинський єврей, родич, юнацький друг і сподвижник одного із символів комунізму Ернесто Че Гевари, зумів стати членом ордену ієзуїтів, а потім ще й римським понтифіком?
Нагадаємо, що попередник франциска на папському престолі – справжній останній папа Римський Бенедикт ХVI, який до понтифікату очолював Конгрегацію в справах віри (стара інквізиція) за доволі загадкових обставин, що нагадували примус, за власним бажанням відмовився від папської тіари, посилаючись буцімто на погане здоров’я, після чого прожив ще 10 років, до останнього зберігаючи ясну свідомість і навіть пересивуючись. А ось духовний заповіт останнього Папи заставляє призадуматися:

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності