Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Дегенерацію Макрона і тих, кого він уособлює, не вилікувати навіть Данилову

На Луганщині російскі ублюдки стратили мирних мешканців, звинувативши їх у співробітництві з ЗСУ. Зробили це у спосіб, який зазвичай використовували фашисти в часи другої світової війни. Страта проходила публічно, рашисти продемонстрували всьому світу, що буває, коли чобіт орка ступає на землю країни жертви.

“Було б добре, щоб це фото подивляться уряди тих європейських країн, які вважають, що знищення російської армії, армії мародерів та аморальних потвор – це справа, лише українців, а геронтофіл і путінська маріонетка Макрон ще й вимагає “гарантій безпеки для росії”, і відразу ж після свого візиту до Байдена у США знову поспішив телефонувати свому шефу в кремль…”, – коментують у цих же мережах шоковані українці.

Тільки біда у тому, що Макрон собою відображає увесь дегенративний ліберальний Захід із його зухвалим цинізмом, який вони чомусь називають “демократією”?

Але, нажаль, ліберальні західні соцмережі видаляють фото зі страченими російськими окупантами цивільними українцями, як “не гуманне” і таке, що порушує їхні  демократичні правила соцспільноти…

Нагадаємо, президент Франції Емманюель Макрон після зустрічі з президентом США Джо Байденом заявив про необхідність “гарантій безпеки” для росії, коли Москва повернеться до мирних переговорів. Українські офіційні особи жорстко відреагували на слова Макрона, який і раніше висловлювався за підтримання діалогу з Кремлем, і нагадали про свої умови для мирного врегулювання.

Макрон повідомив, що обговорював питання України з Байденом від час свого візиту до Вашингтона. Лідери держав дійшли згоди щодо необхідності подальшої допомоги Україні. Водночас, вони намагатимуться посадити Москву за стіл переговорів.

При цьому французький лідер висловив думку, що Москва має мати власні “гарантії безпеки”, але рішення про перемовини між рф та Україною має ухвалювати Київ.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Раніше Макрон висловив думку, що мирні переговори між Україною та росією все ще можливі. За словами президента Франції, путін “помилився”, коли розв’язав повномасштабну війну.

ОТОЖ, гарантією безпеки для рф, якої так вимагає МакАрон, можна вважати те, що європейська судова система є гуманною і вирок в Гаазі не передбачає смертної кари. Про це повідомив секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов у Facebook:

“Країні-терористу та вбивці хочуть надати гарантії безпеки? Замість Нюрнбергу – підписання угоди з РФ і рукостискання? Українська кров на руках Путіна не завадить business as usual? Дивна логіка підкилимної дипломатії, час якої скінчився. Єдина гарантія – це гуманізм європейської судової системи, після вироку в Гаазі не передбачено смертної кари”, – висловив свою думку Данілов.

Секретар РНБО наголосив, що нині треба гарантувати безпеку світу від Росії, а не навпаки:

“Досвід Будапешту вам в пригоді. Коли ти беззбройний, ти не становиш загрозу. Ми, на жаль, знаємо. Денуклеаризована й демілітаризована т.зв. Росія – найкраща гарантія миру для Європи та світу”, – підсумував Данілов.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Так прокоментував Данілов заяву президента Франції Еммануеля Макрона, який сказав, що Захід повинен розглянути, як задовольнити потребу Росії в гарантіях безпеки, якщо її президент Володимир Путін погодиться на переговори про припинення війни в Україні.

Воєнні злочини рф в Україні
російська влада неодноразово відкидала звинувачення у скоєнні воєнних злочинів. Незважаючи на численні свідчення зворотного, в тому числі зафіксовані міжнародними організаціями, Москва продовжує стверджувати, що завдає ударів тільки по військових об’єктах.

У вересні із закликом створити міжнародний трибунал для розслідування воєнних злочинів, імовірно, скоєних росією під час вторгнення в Україну, виступила головуюча в ЄС Чехія. Це було зроблено після того, як армія України звільнила від російської окупації місто Ізюм Харківської області й виявила поруч з ним сотні могил убитих і закатованих тортурами людей. Місцева влада заявила про свідчення воєнних злочинів.

На створенні трибуналу за зразком Нюрнберзького процесу над нацистськими військовими злочинцями після Другої світової війни ще в березні наполягали колишні прем’єр-міністри Великобританії Гордон Браун і Джон Мейджор, а також ряд інших політиків, вчених і юристів. Власне розслідування проти влади росії, а можливо і президента Володимира Путіна, також веде Міжнародний кримінальний суд в Гаазі.

“Макрон в черговий раз довів Світу, що він – банальний ідіот. Довів своєю заявою «треба росії гарантувати безпеку». Після першої заяви «треба зберегти обличчя путлеру» у лікарів і міжнародного суспільства були ще сумніви в діагнозі. Зараз не має. Хоча відверта геронтофілія каже багато чого про психічне здоров‘я Макрона“, – коментує на своїй сторінці один із користувачів ФБ Юрій Радухін…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

 

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності