Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Кулеба: Партнери ще не зробили достатнього для перемоги України…

Найкоротший шлях до перемоги над російськими загарбниками – це надання Україні усієї необхідної зброї від міжнародних партнерів.

Про це повідомив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба в Twitter.

“Україна вдячна партнерам за військову допомогу, але ми повинні бути чесними один перед одним: ніхто не зробив достатньо, поки російські чоботи залишаються на українській землі”, – сміливо заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

Кулеба підкреслив, що озброєння України є найкоротшим шляхом до перемоги та відновлення миру та безпеки в Європі та за її межами.

Раніше ми писали, що іран зараз, ймовірно, веде переговори з росією про постачання партії ракет, однак іранській владі варто від цього відмовитися, адже це перетне так звану «червону лінію».

Також нагадаємо, що міністр закордонних справ Дмитро Кулеба розповів, що наступне засідання у форматі «Рамштайн» щодо збройної підтримки України відбудеться незабаром.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності