Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

На захист Єрмака і Татарова стала членкиня Демократичної партії США, – майже несподівано…

Співголова українського кокусу в Конгресі США та членкиня Демократичної партії Марсі Каптур оприлюднила заяву на підтримку президента України Володимира Зеленського та його команди, про це повідомила її пресслужба.

Так вона відповіла на звернення учасниці Палати представників США українського походження Вікторії Спартц до президента США Джо Байдена з проханням надати пояснення щодо людей в оточенні Зеленського. Запитання у політикині викликав глава офісу президента України Андрій Єрмак та його ймовірні зв’язки з росією.

“Хоча деякі члени можуть прагнути посіяти розкол і розпалити напруженість – загалом Конгрес США твердо підтримує президента Зеленського та його керівництво, поки Україна бореться за своє виживання”, – йдеться у заяві Каптур.

За її словами, масштаби співпраці США з офісом Зеленського не дають підстав сумніватися в лояльності будь-якого посадовця.

“Ті, хто поширює дикі наративи, спрямовані на підрив українських чиновників під час війни, необачно надають допомогу Путіну та його пропагандистам”, – додала Марсі Каптур.

Співголова українського кокусу наголосила, що США продовжать працювати пліч-о-пліч з президентом Зеленським та його офісом, щоби зупинити війну.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності