Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Ніяк не може без москви той франциск аргентинський…

антиПапа третьоРимський франциск-І заявив, що готовий відвідати Київ, але за умови поїздки до москви.

Про це він сказав в інтерв’ю La Nacion.

“Я готовий поїхати до Києва. Я хочу в Київ. Але за умови виїзду до москви. Я побуваю в обох місцях або ні в одному”, – сказав цей комуніст і русофіл на папському престолі.

Він також додав, що поїздка москви для нього “не є неможливою”. Хоча, нагадаємо, МЗС росії на минулому тижні вкотре відмовило у візиті до росії франциску, – не бажаний він там гість…

Також цей аргентинський родич Че Гевари відзначив, що говорити про російського диктатора володимира путіна як про “культурну” людину, як він робив останнім часом, не означає морального оцінювання людину.

А ще франциск додав, що Ватикан наполегливо працює, щоб покласти край жорстокому російському вторгненню в Україну. Хоча вважає дуже малоймовірною зустріч володимира путіна і Володимира Зеленського у Ватикані в майбутньому, але всесвітня зустріч делегатів цілком імовірна, що може означати поворот у драматичній війні в серці Європи.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності