Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Новий-старий Прем’єр Угорщини зарахував Зеленського та Україну до своїх ворогів?!

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан у своїй промові після учорашніх виборів, на котрих його партія «Фідес» здобула 53,2% голосів, об’єднана опозиція – 34,9%, а «Наша країна» – 6,2%, назвав українського президента у числі тих, хто заважав повторному обранню його партії.

Про це Hungary Today.

“Ми здобули настільки велику перемогу, що її видно з місяця, але точно з Брюсселя. Християнсько-демократична національна політика перемогла, і ми повинні сказати Брюсселю, що це не минуле, а майбутнє”, – заявив Орбан.

За його словами, проти угорського режиму вишикувалися великі міжнародні центри влади, але він сказав, що “кожен цент, який вони дали угорським лівим, був марними грошима”. Схоже, “угорські ліві були найгіршою інвестицією Джорджа Сороса.

“Ця перемога запам’ятається на все життя, тому що так багато людей ополчилися проти нас, у тому числі ліві вдома, ліві за кордоном, бюрократи в Брюсселі, всі фонди та організації правлячої імперії, іноземні ЗМІ, і зрештою навіть український президент”, – заявив Орбан.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

“Увесь світ бачить, що угорці люблять свою країну. Ми посилаємо Європі повідомлення, що це не минуле, це майбутнє. Це буде наше спільне європейське майбутнє”, – додав він.

За даними підрахунку понад 98% бюлетенів, партія Орбана Фідес (Fidesz) набирає 53,1% голосів.

Вибори в Угорщині супроводжувалися низкою скандалів.

Загалом популярність Орбана в християнській Угорщині та його партії досі пояснювалася оголошеним ним “хрестовим походом” проти західних лібералів, що нав’язували Будапешту гендерні закони щодо ЛГБТ-спільнот, викладання в школах відповідних дисциплін та “антихристиянської єресі”, чим і скористалися в Кремлі…

 

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності