Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Перемога путіна Україні принесе трагедію, а їм тільки небезпеку, – нова заява генсека… НАТО

Генеральний секретар НАТО, а раніше ультралівий норвезький журналіст і марксист, Єнс Столтенберг наголосив, що союзники мають і надалі підтримувати Україну в розв’язаній рф війні.

Про це Столтенберг сказав в інтерв’ю ARD.

Столтенберг наголосив, що подальша підтримка України – в інтересах самого НАТО.

«Потрібно розуміти, що в разі перемоги президента путіна на Україну очікує трагедія. Але й для нас це буде небезпечно. Тож це в наших власних інтересах, щоб Україна вистояла», – зазначив генсек НАТО і представних Заходу, які різко уповільнили і скоротили допомогу Україні…

Він також додав, що потрібно бути готовими до поганих новин і не відмовлятися від допомоги Україні.

«Ми також повинні бути готові до поганих новин. Перебіг війн – це не сталий, а змінний процес. Ми мусимо підтримувати Україну і в добрі, і в погані часи. Нинішня війна – війна на виснаження, це битва за ефективність, битва за логістику», – пояснив Столтенберг.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Раніше ми писали, що рф перевела свою економіку на військові рейки і накопичила великий арсенал ракет для обстрілів України, зокрема об’єктів енергетики.

Також нагадаємо, що Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг підтвердив дані українського Генштабу про втрати окупантів. У війні проти України рф вже втратила понад 300 тисяч військових, сотні літаків та тисячі танків.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності