Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Ракетний удар по Закарпаттю дуже перелякав Будапешт…

“В Угорщині відреагували на ракетні обстріли Закарпаття”, про це повідомляє мадярське MR1 Kossuth Radio.

Нагадаємо, що день тому, ввечері 3 травня, кацапська ракета влучила в одну із залізничних підстанцій біля вокзалу у Воловці, що на Закарпатті. На об’єктах в радіусі 500 м вибиті вікна, уламки ракети пошкодили автомобілі поблизу – росіяни вперше завдали ракетного удару по Закарпаттю.

За півдоби голова Закарпатської ОВА Віктор Микита повідомив, що робота залізниці в гірській місцевості після ракетного удару окупантів стабілізована, потяги рухаються в звичному режимі: “На сьогоднішній день ситуація під контролем. Робота “Укрзалізниці” в гірській місцевості стабілізована, потяги рухаються в звичному режимі”, – сказав Микита.

Микита наголосив, що головною метою ракетного удару окупантів було дестабілізувати ситуацію у гуманітарному регіоні України, в якому наразі проживають біля 400 тис. громадян: “У нас нема військових підрозділів на території області і основна мета і, фактично, функція Закарпаття, це гуманітарна територія, яка надає допомогу великій кількості наших громадян, які тікають від війни і тут вони отримують притулок… Проживає велика кількість, близько 400 тис. громадян… Ворог є цинічним… наносить ракетний удар для того, щоб дестабілізувати ситуацію в області і показати те, що ніхто не захищений”.

Після цього, за словами державного секретаря МЗС Угорщини, за інформацією Томаша Менцера, Угорщина «прийняла правильне рішення, коли вирішила не відправляти зброю на війну».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Таким чином, буде цілком логічно припустити, що окрім деморалізації українців на Закарпатті, москалі також переслідували ще одну мету – нагадати Угорщині, що вони ще раз можуть прогулятися Будапештом на своїх танках, як у 1956 році, а з Угорщиною вони це зробити можуть швидко, це їм не Україна, яка понад два місяці дає потужної відсічі другій армії світу.

Тож мадярам, мабуть, пора міняти собі підгузки…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності