Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Руйнація вітчизняного лікеро-горілчаного виробництва, – черговий завод піде з молотка, Чернігівський

29 жовтня Фонд держмайна планує на аукціоні продати Чернігівський лікеро-горілчаний завод.

Стартова ціна – понад 29 мільйонів гривень. Інформація про це розміщена у системі електронних закупівель Prozzoro.

Згідно з документацією, протягом останніх 20 років цілісний майновий комплекс перебуває в оренді у ПАТ «ЧЛГЗ «Чернігівська горілка» (приватне підприємство, головою правління якого був депутат облради та віце-президент ФК «Десна» Ігор Базалінський, – ред..).

Але термін оренди активу цією компанією закінчується 9 листопада 2021 року, після чого підприємство перейде з держвласності до приватного власника.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Як повідомляє Департамент економічного розвитку Чернігівської облдержадміністрації, ПрАТ Чернігівський лікеро-горілчаний завод «Чернігівська горілка» є виробником горілчаної та лікеро-горілчаної продукції, настоянок, абсентів, сиропів.

Прикро, що владі байдужа подальша доля таких підприємств, частина з яких в Україні після продажу була зруйнована задля землі в комерційному районі міста, задля приміщень, брухту та ін. Тому не дивн, що в державі все більше набирають популярності сайти із професійними недорогими самогонними апаратами, які дозволяють виготовляти навіть солодове віскі… Отож далі або тотальне самогоноваріння, або імпорт алкоголю із-за кордону, бо тим пійлом, що сьогодні пропонують у красивих пляшках в українських магазинах хіба компютерні плати протирати…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності