Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Циганське свавілля увірвало терпець населенню в Ірпені (відео)

В Ірпені Київської області близько кількасот осіб влаштували протестну акцію після того, як напередодні двоє представників ромської народності побили місцевого мешканця.

Про це повідомляє поліція Київської області:

 “Захід почався 17 жовтня близько 15:00 на одній із вулиць Ірпеня. До акції долучились близько 50 громадських активістів (хоча на відео нижче видно, що людей було кілька сотень), які висловлюють свою позицію щодо діяльності осіб однієї з народностей на території міста”.

Громадську безпеку під час заходу забезпечували працівники Бучанського райуправління поліції, управління превентивної діяльності, поліція діалогу, спецпризначенці. На місці події перебувало керівництво поліції Київщини.

Речниця ГУ НП у Київській області Ірина Прянишникова розповіла Суспільному, що акція протесту відбулася після побиття ромами місцевого жителя:
Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

“Вчора трапився випадок, коли двоє представників ромської народності завдали легких тілесних ушкоджень одному з жителів Ірпеня. Ми відкрили кримінальне провадження”.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

За її словами, учасники акції вийшли висловити свою позицію щодо діяльності ромської народності на території Ірпеня. Вона додала, що правоохоронці просили потерпілого зв’язатися з ними, щоб отримати більше інформації щодо цього випадку.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності