Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Усі й без Міллі знають про московію, китай та іран… а ось що з ними робити?

московія, китай та іран протягом багатьох років створюватимуть проблеми для світової безпеки.
Про це заявив голова об’єднаного комітету начальників штабів США генерал Марк Міллі, повідомляє Голос Америки.
Генерал зазначив, що Сполучені Штати Америки повинні залишатися наймогутнішою країною, щоб мати змогу забезпечити мир. китай та московія мають засоби, щоб загрожувати світовій безпеці багато років.
«Ми підтримуємо Україну в захисті її суверенітету та підтримуємо НАТО у вигляді військової присутності Сполучених Штатів у кожній країні на східному фланзі Альянсу. Ця боротьба не тільки в інтересах України, але й в інтересах Сполучених Штатів, щоб захистити систему, яка запобігала війні великих держав протягом останніх восьми десятиліть», – сказав Міллі.
***
В обмін на дрони-камікадзе, якими московія бʼє по мирних українських містах, рф постачає ірану кіберзброю.
Нагадаємо, найбільшим інвестором в ірані стала московія, вклавши за поточний фінансовий рік (який закінчився цього тижня) $2,76 млрд.
Раніше повідомляли, підрахунки української розвідки свідчать, що у рф ще є запас з тих партій іранських дронів, які вони отримували наприкінці минулого року і на початку цього. У кацапів, ймовірно, залишилося ще близько 200 одиниць «Шахедів».

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності