Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

антипапа, який видає себе за католика, пообідав з чоловіками-повіями, які видають себе за жінок

антиПапа римський франциск, а в миру аргентинський єврей Хорхе Бергольйо, законспірований комуніст і родич Ернесто Че Гевари, розділив спільну трапезу із групою трансгендерних жінок, багато з яких є секс-працівниками, що емігрували з Південної Америки.

Обід був організований Католицькою церквою з нагоди Всесвітнього дня бідних.

Про це в четвер, 23 листопада, повідомляє видання Fox News.

антипапа франциск і трансгендерні жінки зав’язали близькі стосунки після того, як суверенний понтифік прийшов їм на допомогу під час пандемії Covid-19, коли вони не могли працювати.

Тепер вони щомісяця зустрічаються з антипапою франциском і отримують ліки, гроші та засоби гігієни.

Трансгендерна жінка на обіді з Папою Римським Франциском / Фото: Associated Press

“Раніше церква була для нас закрита. Вони не сприймали нас як нормальних людей, вони сприймали нас як диявола”, – сказав/ла одна з учасниць цього дійства.

Під час спільної трапези з главою Ватикану обідали загалом 1200 осіб!!!

Запрошення на обід трансгендерні жінки отримали після того, як на початку цього місяця Ватикан оприлюднив суперечливий (єретичний) документ, у якому говориться, що особам, які страждають на розлад гендерної ідентичності, за певних обставин слід дозволити хрещення та бути хрещеними батьками.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності