Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Чекали в пУтіна, виявили в Байдена, – навіщо зізнаватися діючому президенту в онкозахворюванні

Діючий президент при злоровому глузді, який місяць перед цим офіційно оголошує, що має намір йти на другий термін за два роки, такого не робить, якщо, звісно не має при цьому більш потаємних планів та цілей…

Президент США Джо Байден заявив, що у нього з’явився рак через забруднення навколишнього середовища в регіоні, де він провів своє дитинство. Про це повідомляє New York Post.

Спочатку це зауваження мало вигляд невимушеного повідомлення про здоров’я під час промови про глобальне потепління, у якій президент описав викиди від нафтопереробних заводів поблизу місця свого дитинства в Клеймонті, штат Делавер.

«Ось чому я і багато інших людей, з якими я виріс, захворіли на рак, і чому протягом тривалого часу в Делавері був найвищий рівень захворювання на рак», – сказав Байден.

Ця заява президента США змусила пресслужбу Білого дому швидко пояснити, що він мав на увазі лікування раку шкіри, яке проходив до вступу на посаду минулого року.

Представник Білого дому Ендрю Бейтс зазначив, що у Байдена видалили «немеланомний рак шкіри» до того, як він вступив на посаду.

Рак шкіри надзвичайно поширений, особливо серед літніх людей, і, як правило, не загрожує життю.

Лікар Байдена, доктор Кевін О’Коннор, опублікував звіт про стан здоров’я минулого року, в якому не згадувалося, що президент страждає на будь-який поточний рак.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У звіті О’Коннора рак шкіри Байдена пояснюється часом перебування на сонці, а не впливом хімікатів, які використовуються в нафтовій промисловості.

«Достовірно встановлено, що президент Байден проводив багато часу на сонці в молодості», — написав О’Коннор про свого пацієнта.

Байдену було видалено кілька локалізованих немеланомних ракових пухлин шкіри, перш ніж він став президентом.

Нагадаємо, що осінню США чекають сенатські вибори, і пропрезидентська Демократична партія має шанси програти більшість Республіканській партії із Трампом…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності