Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Чи захистить ФБР цей раз Байдена від Трампа? – виклик на дебати на будь-яких умовах…

У середу, 6 березня, колишній президент США Дональд Трамп викликав главу республіки Джо Байдена на дебати перед виборами в листопаді, незважаючи на те, що раніше сам ухилявся від низки республіканських праймеріз.

Про це повідомляє Bloomberg.

«Для блага нашої країни важливо, щоб ми з Джо Байденом обговорювали питання, які є життєво важливими для США та її громадян, – зазначив Трамп та додав: – Я закликаю до проведення дебатів будь-коли, будь-де, будь-як».

Протягом виборчої кампанії Трамп ухилився від п’яти дебатів зі своїми політичними опонентами. Він не брав участь у схожих заходах, що спричинило критику з боку колишнього кандидата Кріса Крісті, який у своїй рекламі назвав Трампа «куркою та невдахою».

Під час кампанії 77-річний Трамп критикував Байдена за словесні помилки та спотикання під час ходьби. Хоча сам колишній президент також не застрахований від помилок під час виступів: нещодавно він переплутав Гейлі та колишнього спікера Палати представників Ненсі Пелосі.

«Я знаю, що Дональд Трамп бажає уваги та намагається розширити свою популярність поза базою MAGA, – заявив речник кампанії Байдена Майкл Тайлер: – Якщо він так прагне бачити президента Байдена в прайм-тайм, йому не треба чекати! Він може приєднатися до десятків мільйонів американців, які завтра ввечері налаштуються на перегляд State of the Union».

Раніше ми писали, що 5 березня президент США Джо Байден та колишній президент Дональд Трамп перемогли на праймеріз від своїх партій в 15 штатах під час Супервівторка в США.

Також нагадаємо, що 4 березня, експрезидент США Дональд Трамп виграв республіканські кокуси, цього разу у штаті Північна Дакота. Таким чином він здобув ще одну перемогу на своєму шляху до президентської номінації від Республіканської партії.

Головна і остання конкурентка Дональда Трампа Ніккі Гейлі вийшла із перегонів за право висунення у президенти США від Республіканської партії. При цьому вона не стала закликати своїх прихильників голосувати за експрезидента, як це зробили інші кандидати від республіканців.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності