Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

До ядерної війни ми готові, – НАТО. Чого ж тоді так боятися РФ? -Цифри…

2021 року ядерні держави витратили на обслуговування свого ядерного арсеналу 82,4 мільярда доларів!!! 

Про це йдеться у звіті Міжнародної компанії про відміну ядерної зброї.

Найбільше на обслуговування свого ядерного арсеналу витратили США 44,2 мільярда доларів. На другому місці Китай – 11,7 мільярда доларів, а на третьому – Росія, що витратила 8,6 мільярда доларів (це без урахування російської звички красти на кожній програмі, – ред.).

Отож, головнокомандувач ВПС Німеччини заявив, що країни НАТО готові використовувати ядерну зброю у разі загрози, пише Bild.

“Нам потрібні як засоби, так і політична воля для реалізації ядерного стримування. У разі потреби ми, країни НАТО, маємо бути готові використовувати ядерну зброю, якщо Росія зробить це першою”, – заявив генерал НАТО Інго Герхартц.

Зазначимо, що гібридна ядерна війна почалася 24 лютого в Україні, коли російські війська посміли вдертися на Чорнобильску та Запорізьку АЕС, спричинити їх пошкодження, перешкоджати персоналу станцій виконувати їх роботу, а пожежникам гасити пожежі, тривалий недопуск міжнародних експертів на ці АЕС… Хіба цього мало безпеці ЄС та НАТО?

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності