Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Джо звинуватив Зеленського, – значить демократи готують якусь підлість?

Давно відомо: найкращий спосіб захисту напад; готуєш підлість або хочеш вчинити диверсію, переключи увагу охорони та інших на щось стороннє; хочеш за щось виправдатися – звинувать іншого і “стрілки на нього”. Щось подібне зараз робить пристаркуватий демократ Джо Байден

Отож Байден раптом заявив, що Зеленський не звертав уваги на попередження про те, що Росія у лютому розпочне повномасштабне вторгнення до України. Слова американського президента цитує Bloomberg.

«Я знаю, що багатьох, хто вважав, що я, можливо, перебільшую, але я знав, і ми мали дані для підтвердження, що путін збирався перетинати кордон. Не було жодних сумнівів. І Зеленський не хотів цього чути, як і багато інших”, – зазначив Байден (попри те, що гамериканський військовий стратег і аналітик зі світовим ім’ям Едвард Люттвак сказав, що щодо передбачення подій 24 лютого, то обістралися всі розвідки: американська, британська та німецька, і саме Німеччина є винуватою у цій війні…).

У свою чергу речник Зеленського Сергій Никифоров відповів Байдену:

“Фраза “не хотів чути”, ймовірно, вимагає уточнення. До того ж, якщо пам’ятаєте, президент України закликав партнерів запровадити пакет превентивних санкцій, щоб спонукати Росію до відведення військ та деескалації ситуації. І тут уже можна сказати, що наші партнери “не хотіли нас чути”, – наголосив Никифоров.

А ДАЛІ САМЕ ЦІКАВЕ:
“Адміністрація президента США спростувала повідомлення ЗМІ про те, що Джо Байден у телефонній розмові з президентом України Володимиром Зеленським попередив про “неминуче” вторгнення Росії. Про це заявила представниця Ради нацбезпеки Білого дому Емілі Горн.
Президент Байден сказав, що є велика вірогідність, що росіяни вторгнуться в Україну в лютому. Він раніше заявляв про це публічно.
Повідомлення про щось більше або відмінне від цього є цілком неправдивими, додала представниця Ради нацбезпеки.”

І НАСТУПНЕ:Росія захотіла обговорити зі США новий договір з ядерної безпеки, – росЗМІ

Посол Росії в США Анатолій Антонов запропонував Вашингтону розпочати переговори щодо розробки договору, який прийде на зміну СНО-3.

Держдеп раніше говорив про зацікавленість у продовженні договору після 2026 року.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Помічник держсекретаря США Меллорі Стюарт на початку червня заявила, що США хочуть “зберегти після 2026 року ліміти на російські системи, що покриваються СНО-3“.

Вона зазначала, що Вашингтон хоче “обмежити нові типи ядерних систем, які розробляє Росія”.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності