Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Гумовим прутнем нагримав по голові циганці-злодійці (відео+18)

У Києві роми-грабіжники заполонили місто. Часто їх помічають на вокзалі, в переходах станцій метро та на Хрещатику. У пошуках вирішення цієї проблеми активісти для збереження правопорядку неодноразово знімають на відео представників ромської національності, які грабують мешканців та гостей міста. Відео, яке потрапило у соцмережі, розділило думки людей.

так кілька днів тому в центрі Києва, на Хрещатику, “активіст” використовував дивний спосіб боротьби зі злодійками. Чоловік побив гумовим фалоімітатором групу жінок ромської національності. Одну з жінок змусили знімати все не камеру. За відмову їй пригрозили, що поголять налисо.

“Акція” тривала кілька хвилин. Чоловік також штовхав жінок ногою. За його словами, за кілька хвилин до інциденту вони обчистили кишені перехожого.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Під час побиття жінки кричали. Незважаючи на крики, правоохоронці, які патрулюють Хрещатик цілодобово, не стали втручатися…

Відео містить нецензурну лексику 18+

Раніше українські ЗМІ повідомлялося про те, що з’явилося відео, як роми напали на АТО-шника у супермаркеті.

Головне ФОТО-ілюстративне

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності