Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

І знову “погані” республіканці вимагають у Байдена жорсткої відповіді путіну, надавши Україні далекобійну зброю

Сенатор від Республіканської партії Джим Ріш, давній лобіст військових інтересів України ще з часів Трампа і першим  із Вашингтонських VIP-ів у березні 2022 відвідав Київ та Бучу, заявив, що президент США Джо Байден має передати Україні далекобійні та касетні снаряди у відповідь на ядерні погрози рф та диктатора володимира путіна.

Про це він написав у Twitter.

Тому існує думка, що, якщо б сьогодні був живий інший сенатор-республіканець і друг України Джон МакКейн, а Трамп  залишився при владі на другий термін, путін не наважився б напасти на Україну, як це він зробив при демократах у 2014 і 2022 рр..

За словами Ріша, адміністрації Байдена не варто справляти враження, буцімто США стримує брязкіт ядерною зброєю від путіна, який погрожує розмістити тактичні ядерні заряди в білорусі.

Він зазначив, що Білий дім має реагувати збільшенням військової допомоги Україні.

Республіканець наголосив, що США мають дати Збройним Силам України можливості завдавати дальніх ударів, а також передати касетні боєприпаси.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Напередодні Майкл Маккол закликав президента Джо Байдена передати Україні передове озброєння.

Раніше у Конгресі США заявили, що «імпульс» поки тільки зміщується в бік надання Україні винищувачів F-16 і ATACMS.

Однак 25 лютого президент США Джо Байден в інтерв’ю ABC News заявив, що зараз Україні не потрібні винищувачі F-16.

Радник президента США з нацбезпеки Джейк Салліван, той, який постійно зідзвонюється зі своїми друзями у Кремлі, як раніше він сам зізнався, уточнив слова Байдена і зазначив, що Білий дім приділяє першочергову увагу негайним потребам цієї війни. Салліван підкреслив, що F-16 – «це питання на потім».

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності