Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Можлмвість війни всередині НАТО – Туреччини і Греції, і кого описав Нострадамус…

Провокаційні дії Греції є неприпустимими та кидають виклик НАТО, – заявив президент Туреччини Реджеп Ердоган, передає Anadolu Agency.
“Ми знаємо справжні наміри тих, хто використовуючи Грецію, як і сторіччя тому, намагається витратити наш час та енергію.
Греція не є нашим конкурентом ні в політичному, ні в економічному, ні у військовому відношенні”, – сказав Ердоган.
“Греція кинула виклик НАТО та її союзникам, яке почалося з порушення нашого повітряного простору та продовжилося радіолокаційним захопленням С-300 наших літаків. Запропонувавши Греції F35, які нам не дали, США відкрили дорогу російським засобам ППО, вони опинилися в одній системі з цими літаками.
Але нам байдуже.
Ми маємо можливість виробляти будь-який продукт, у якому нам відмовляють”, – наголосив президент Туреччини.
Імперські амбіції Ердогана не викликають ні у кого сумнівів, і дозволимо собі нагадати тим, хто цікавиться містикою, що у своїх центуріях Мішель Нострадамус пишучи про Третю Світову війну, як це нидивно, описує в ролі її зачинщика не путіна, а вусатого імператора із Близького Сходу. Спершу таким вважали Саддама Хусейна, потім Муаммара Кадаффі, потім Осаму бен Ладена, потім Башара Асада, а таепр… Звісно, якщо тлумачі центурій хоча б частково правильно їх зрозуміли…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності