Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

НІМЕЦЬКИЙ ПЕРЕВОРОТ нагадує “війну, оголошену Албанією США”…

Уже другий день поспіль західні люмпени смакують новину про затримання німецьких звмовників, які планували здійснити держпереворот у ФРН. Затримання відбулися 7 грудня у різних регіонах Німеччини, а у двох випадках – в Австрії та Італії. Загалом у справі фігурують 52 підозрювані.

Правоохоронці Німеччини провели обшуки у 11 федеральних землях. Затримали 25 осіб – 22 з них вважаються учасниками терористичної організації, ще троє – її прихильниками, повідомляє генпрокуратура ФРН.

22 ймовірних члени терористичної організації – громадяни Німеччини, одна з трьох прихильників – росіянка. Затримання проводили у різних регіонах Німеччини, а у двох випадках – в Австрії та Італії. Загалом у справі фігурують 52 підозрювані.

Обшуки провели на 130 об’єктах у різних землях ФРН. Вони спрямовані проти ще 27 фігурантів, які поки що не всі затримані, та проти осіб, які ще не мають статусу підозрюваних.

ФОТО: німецькі спецслужби затримали майбутнього регента Генріха XIII та ще 25 пенсіонерів-конспірологів, езотериків, прихильників теорії QAnon…

“Затримані підозрювані належать до терористичної організації, яка була створена не пізніше кінця листопада 2021 року і поставила собі за мету подолати існуючий державний устрій у Німеччині та замінити його своєю власною формою держави, обриси якої вже розроблені”, – йдеться у повідомленні.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За даними прокуратури, члени організації розуміють, що їхній намір “може бути реалізований лише за допомогою військових засобів та насильства над представниками держави”. Йдеться, зокрема, і про вбивства.

“Обвинувачених об’єднує глибоке неприйняття державних інститутів та вільного демократичного основного ладу ФРН, що згодом змусило їх ухвалити рішення брати участь у їхньому насильницькому усуненні та здійснювати конкретні підготовчі дії з цією метою”, – зазначили у прокуратурі.

Вказано, що члени організації наслідують конспірологічні міфи, що складаються з наративів німецького руху рейхсбюргерів (представники цього руху не визнають ФРН і вважають себе громадянами німецького Рейху) і QAnon (його представники були серед учасників штурму Капітолія у січні 2021 року і вважають, що Німеччиною управляють члени так званої “Глибинної держави” (Deep State).

“На думку членів асоціації, порятунок їм обіцяє неминуче втручання “Альянсу” – таємного союзу урядів, спецслужб і збройних сил різних держав, включаючи рф і США, що має технічну перевагу. Асоціація твердо переконана, що члени “Альянсу” вже перебувають у Німеччині і що їхня атака на “Глибинну державу” неминуча”, – йдеться у релізі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Раніше західні демократичні ЗМІ повідомили, що влада росії може піти на політичні вбивства у ФРН. Глави двох найбільших розвідувальних служб Німеччини звинуватили президента росії володимира путіна, що він фактично напав на весь Захід.

ТЕПЕР СПРОБУЄМО В ЦЬОМУ КАЛАМБУРІ РОЗІБРАТИСЯ:

Те, що путін задля вигоди піти на політичне вбивство будь-якого європейського політика, є безсумнівним. Це було доказано вбивством – збиттям росіянами над Смоленськом у квітні 2010 року літака із президентом Польщі Лехом Качинським. Але Захід після вагань тоді усю вину переклав на помилку пілота, як сьогодні дві росіські ракети, що вдарили по Польщі, перетворив у одну української ППО.

І хоча сьогодні Європарламент визнав росію спонсором тероризму, страх Байдена і США зробити це саме, доводить путіну його безкарність.

А ось повірити, щоб повірити, що 52 пристаркуватих пердуни, навіть із княжими та графськими титулами, що бавляться у таємничі товариства а-ля бюргерів-недотамплієрів, треба бути бодай пацієнтом однієї з ними клініки.

Для будь-якого первервороту, що знає навіть примітивний академік-коментатор із фейсбуку, як доводить історія і практика необхідні підтримка армії (відомих і авторитетних там вищих офіцерів), спецслужб, ЗМІ та мати свій відділ ефективної політпропаганди і головне – банкірів, бо без них перші абсолютно неефективні…

А тепер найважливіше – Німеччина одна із найвпливовіших сітових держав, не у військовому розумінні, а фінансово-політичному, є членом G7 і G20, разом із Францією рулить Євросоюзом і навіть провокує війни…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

То чи можна розраховувати на успіх перевороту у ФРН без підтримки більшої половини світових гігантів і нейтралітету інших? –  США, Великобританія, Китай, росія та Франція (має найбільші збройні сили на території ЄС)?

Згадана вище росія в разі хоч найменшої правдивості цього абсурду, прямо втручатися нізащо б не стала, а повела б себе так же лукаво і двулико, як сьогодні ФРН по відношенню до України – на людях допомагає: приймає біженців, шле якусь зброю і трохи грошей (у порівнянні із США чи витрат із ВВП Прибалтійських країн на допомогу Україні), але насправді є причиною початку повномасштабного вторгнення рф в Україну 24 лютого, а сьогодні разом із Францією і Угорщиною й лобістом гарантій безпеки для рф і миру на її умовах…

Далі, таємна німецька організація пристарілих титулованих терористів була створена не пізніше осені 2021 року, пишуть? Це коли 16 років керувавшу ФРН і ЄС російську агентку “Еріку” Меркель змінив її і російський ставленик Шольц? Що помінялося в німецькому розкладі, що змусило змовників-терористів почати діяти так, щоб звернути на себе увагу?

А ось, що змовники проти демократів і їх ліберальної політики та та ще й були при штурмі прихильниками Трампа Капітолію зимою 2021 року, коли виникли перші сумніви у фальшуванні демократами президентських виборів в США, – це вже більш цікавіше і водночас все пояснює: демократи в США втрачають стрімко популярність і владу, яку ледь тепер втримали, але змушені її ділити із ненависними їм республіканцями. парламентські голосування в США відбулися ще 8 листопада, але привсій електронній автоматизованості  їхньої виборчої системи тільки днями стало відомо, що демократи до Сенату взяли 51 місце, а республіканці – 49. Місяць часу! Тепер, доступ республіканців до розшифровки Твітер-листування дав можливість Трампу ще раз звинуватити Байдена і його уряд у нелегітимності і фальшуванні виборів, починаючи із президентських. За що тепер почалося кримінальне, фінансове і ЗМІ цькування Маска, який дав доступ до цих листувань…

Отож, як питали у таких випадках римляни: “кому вигідно?” Відповімо, що відповідь на це запитання дано у чудовому глибокозмістовному американському фільмі Баррі Левінсона, 1997 року виходу, із чудовим зірковим складом “Хвіст, який крутить собакою“…

 

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності