ВІЙНА

НІМЕЦЬКИЙ ПЕРЕВОРОТ нагадує “війну, оголошену Албанією США”…

Уже другий день поспіль західні люмпени смакують новину про затримання німецьких звмовників, які планували здійснити держпереворот у ФРН. Затримання відбулися 7 грудня у різних регіонах Німеччини, а у двох випадках – в Австрії та Італії. Загалом у справі фігурують 52 підозрювані.

Правоохоронці Німеччини провели обшуки у 11 федеральних землях. Затримали 25 осіб – 22 з них вважаються учасниками терористичної організації, ще троє – її прихильниками, повідомляє генпрокуратура ФРН.

22 ймовірних члени терористичної організації – громадяни Німеччини, одна з трьох прихильників – росіянка. Затримання проводили у різних регіонах Німеччини, а у двох випадках – в Австрії та Італії. Загалом у справі фігурують 52 підозрювані.

Обшуки провели на 130 об’єктах у різних землях ФРН. Вони спрямовані проти ще 27 фігурантів, які поки що не всі затримані, та проти осіб, які ще не мають статусу підозрюваних.

ФОТО: німецькі спецслужби затримали майбутнього регента Генріха XIII та ще 25 пенсіонерів-конспірологів, езотериків, прихильників теорії QAnon…

“Затримані підозрювані належать до терористичної організації, яка була створена не пізніше кінця листопада 2021 року і поставила собі за мету подолати існуючий державний устрій у Німеччині та замінити його своєю власною формою держави, обриси якої вже розроблені”, – йдеться у повідомленні.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За даними прокуратури, члени організації розуміють, що їхній намір “може бути реалізований лише за допомогою військових засобів та насильства над представниками держави”. Йдеться, зокрема, і про вбивства.

“Обвинувачених об’єднує глибоке неприйняття державних інститутів та вільного демократичного основного ладу ФРН, що згодом змусило їх ухвалити рішення брати участь у їхньому насильницькому усуненні та здійснювати конкретні підготовчі дії з цією метою”, – зазначили у прокуратурі.

Вказано, що члени організації наслідують конспірологічні міфи, що складаються з наративів німецького руху рейхсбюргерів (представники цього руху не визнають ФРН і вважають себе громадянами німецького Рейху) і QAnon (його представники були серед учасників штурму Капітолія у січні 2021 року і вважають, що Німеччиною управляють члени так званої “Глибинної держави” (Deep State).

“На думку членів асоціації, порятунок їм обіцяє неминуче втручання “Альянсу” – таємного союзу урядів, спецслужб і збройних сил різних держав, включаючи рф і США, що має технічну перевагу. Асоціація твердо переконана, що члени “Альянсу” вже перебувають у Німеччині і що їхня атака на “Глибинну державу” неминуча”, – йдеться у релізі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Раніше західні демократичні ЗМІ повідомили, що влада росії може піти на політичні вбивства у ФРН. Глави двох найбільших розвідувальних служб Німеччини звинуватили президента росії володимира путіна, що він фактично напав на весь Захід.

ТЕПЕР СПРОБУЄМО В ЦЬОМУ КАЛАМБУРІ РОЗІБРАТИСЯ:

Те, що путін задля вигоди піти на політичне вбивство будь-якого європейського політика, є безсумнівним. Це було доказано вбивством – збиттям росіянами над Смоленськом у квітні 2010 року літака із президентом Польщі Лехом Качинським. Але Захід після вагань тоді усю вину переклав на помилку пілота, як сьогодні дві росіські ракети, що вдарили по Польщі, перетворив у одну української ППО.

І хоча сьогодні Європарламент визнав росію спонсором тероризму, страх Байдена і США зробити це саме, доводить путіну його безкарність.

А ось повірити, щоб повірити, що 52 пристаркуватих пердуни, навіть із княжими та графськими титулами, що бавляться у таємничі товариства а-ля бюргерів-недотамплієрів, треба бути бодай пацієнтом однієї з ними клініки.

Для будь-якого первервороту, що знає навіть примітивний академік-коментатор із фейсбуку, як доводить історія і практика необхідні підтримка армії (відомих і авторитетних там вищих офіцерів), спецслужб, ЗМІ та мати свій відділ ефективної політпропаганди і головне – банкірів, бо без них перші абсолютно неефективні…

А тепер найважливіше – Німеччина одна із найвпливовіших сітових держав, не у військовому розумінні, а фінансово-політичному, є членом G7 і G20, разом із Францією рулить Євросоюзом і навіть провокує війни…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

То чи можна розраховувати на успіх перевороту у ФРН без підтримки більшої половини світових гігантів і нейтралітету інших? –  США, Великобританія, Китай, росія та Франція (має найбільші збройні сили на території ЄС)?

Згадана вище росія в разі хоч найменшої правдивості цього абсурду, прямо втручатися нізащо б не стала, а повела б себе так же лукаво і двулико, як сьогодні ФРН по відношенню до України – на людях допомагає: приймає біженців, шле якусь зброю і трохи грошей (у порівнянні із США чи витрат із ВВП Прибалтійських країн на допомогу Україні), але насправді є причиною початку повномасштабного вторгнення рф в Україну 24 лютого, а сьогодні разом із Францією і Угорщиною й лобістом гарантій безпеки для рф і миру на її умовах…

Далі, таємна німецька організація пристарілих титулованих терористів була створена не пізніше осені 2021 року, пишуть? Це коли 16 років керувавшу ФРН і ЄС російську агентку “Еріку” Меркель змінив її і російський ставленик Шольц? Що помінялося в німецькому розкладі, що змусило змовників-терористів почати діяти так, щоб звернути на себе увагу?

А ось, що змовники проти демократів і їх ліберальної політики та та ще й були при штурмі прихильниками Трампа Капітолію зимою 2021 року, коли виникли перші сумніви у фальшуванні демократами президентських виборів в США, – це вже більш цікавіше і водночас все пояснює: демократи в США втрачають стрімко популярність і владу, яку ледь тепер втримали, але змушені її ділити із ненависними їм республіканцями. парламентські голосування в США відбулися ще 8 листопада, але привсій електронній автоматизованості  їхньої виборчої системи тільки днями стало відомо, що демократи до Сенату взяли 51 місце, а республіканці – 49. Місяць часу! Тепер, доступ республіканців до розшифровки Твітер-листування дав можливість Трампу ще раз звинуватити Байдена і його уряд у нелегітимності і фальшуванні виборів, починаючи із президентських. За що тепер почалося кримінальне, фінансове і ЗМІ цькування Маска, який дав доступ до цих листувань…

Отож, як питали у таких випадках римляни: “кому вигідно?” Відповімо, що відповідь на це запитання дано у чудовому глибокозмістовному американському фільмі Баррі Левінсона, 1997 року виходу, із чудовим зірковим складом “Хвіст, який крутить собакою“…

 

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності

Exit mobile version