Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Тільки Дуда розуміє, захищаючи Україну, він захищає Польщу. Його докір Шольцу і Макрону…

У той час, як німецька маріонетка Кремля Шольц безсоромно кричить, що найбільше військової допомоги Україні надає Німеччина, і водночас навмисно її гальмуючи, Польща відправила Україні більшу частину своєї зброї сумарно на $2 млрд, у тому числі 240 танків.

Про передачу повідомив сам польський президент і онук загиблого від рук москалів під Болеховом вояка УПА Анджей Дуда.

Президент Польщі Дуда справедливо розкритикував Шольца та його колегу французьку повію геронтофіла Макрона за дзвінки Путіну. Він заявив, що прикро вражений усіма розмовами, які ведуться із Володимиром Путіним, пише Bild.

«Хіба хтось під час Другої світової війни телефонував подібним чином Адольфу Гітлеру? Хтось казав, що той диктатор має зберегти гідність? Що потрібно діяти так, щоб це не було принизливим для Адольфа Гітлера?», – риторично запитав Анджей Дуда.

«Можливо, німецька економіка не вірить, що російська армія змогла б відсвяткувати велику перемогу в Берліні і окупувати частину Німеччини. Ми у Польщі знаємо, що це можливо. І тому для нас немає бізнесу, як раніше. І тому ми закликаємо світ та Європу, щоб із Росією не мати бізнесу, – наголосив польський президент.

Погоджуються з Дудою й незалежні об’єктивні аналітики, які також кажуть, що поки хоча б одна політична шльондра, на кшталт вище згаданих двох, іноді телефонуватиме московському тирану і розмовлятиме, доти він віритиме у свою безкарність і вседозволеність. Так само, як поки замість кожної випущеної російської ракети по українських населених пунктах у відповідь не прилітатиме по одній в глиб Росії, Україні цієї війни не виграти і миру не бачити…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності