Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Українська освіта для діток вчергове поголубіє рожевими відтінками?..

Інсайдерські джерела в Міносвіти повідомляють про підписання меморандуму про співпрацю між Міністерством освіти та науки та американським благодійним фондом The Arcus Foundation.

Факт підписання поки що не розголошують ні міністерство, ні благодійна організація, тому інформація поки офіційно не є підтверджена.

А все тому, що згідно з меморандумом МОН та фонд співпрацюватимуть у напрямку впровадження в освітній процес у дитсадках та школах «гендерно-чутливих методів навчання».

Для цього фонд має намір поставити до дошкільних закладів та шкіл тематичну навчально-методичну літературу, очні матеріали та ігрові набори, а також навчити премудростям гендерно-чутливої освіти педагогів.

Чому наших дітей навчатиме організація із захисту прав ЛГБТК+ спільноти та великих приматів цілком зрозуміло.
А у МОНу, як і раніше, замість відновлення належного рівня української освіти прагнення бути в повістці з нав’язуванням зміцненої дитячої психіки збоченої толерантності.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності