Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Науковця, який доводив зв’язок між гомосексуалізмом і педофілією судили в Німеччині

Досі жоден суд не посмів засудити Зігмунда Фройда, який у всьому вбачав секс і посили до нього. А ось тепер у Німеччині завершився судовий процес щодо професора Ульріха Кучери (Kutschera). Науковця переслідували за висловлювання про зв’язок між гомосексуалізмом і педофілією.

Ульріх Кучера є професором біології Кассельского університету і спеціалізується на еволюційній біологіі. Він – відомий вчений, автор низки наукових книг і статей. Серед яких – гучна в Німеччині монографія «Гендерний парадокс», пише видання Родина.

У 2017 році Кучера дав інтерв’ю католицькому онлайн-виданню Kath.net, приводом для якого був прийнятий в Німеччині в червні того ж року закон про «одностатеві шлюби». В інтерв’ю професор заявив, що надання можливості усиновлення дітей одностатевим парам є «підтримкою педофілії на державному рівні».

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Крім цього, Ульріх Кучера неодноразово висловлювався проти «одностатевих шлюбів», штучного запліднення, сурогатного материнства і засилля «гендерної науки».

При цьому професор Кучера – переконаний атеїст. Він наполягає на тому, що всі свої міркування будує не з точки зору якогось віровчення, а на підставі точних наукових даних і методів. І в своїх роботах, і в інтерв’ю він висловлюється про гомосексуальних людей як про тих, хто потребує захисту і допомоги, але пропаганду гомосексуалізму як цінності він вважає неприпустимою і руйнівною для суспільства.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

«Якщо з’явиться закон, який підтримує “одностатеві шлюби” й усиновлення дітей одностатевими парами, можна вважати, що не за горами – педофілія і жорстоке поводження з дітьми, які будуть спонсоруватися державою», – вважає науковець.

«За 150 мільйонів років еволюції ссавців виник осередок “мати-дитина”, це найсильніший у світі зв’язок. Свідоме позбавлення дитини матері або ж спроба замінити батька жінкою – це порушення фундаментальних прав людини», – пояснює Кучера і додає: «У гомосексуальної пари немає відрази до інцесту. Крім цього, з імовірністю 95% прийомний син, як і його батько №1 та батько №2, буде гомосексуалістом. А це створює перспективу виникнення зовсім жахливого педофільського сценарію – “шлюбу на трьох”. З огляду на те, що лесбійки в більшості випадків більш схильні до педофілії, в таких парах є аналогічні проблеми».

Колеги подали на Кучеру до суду за «розпалювання ненависті» і провели демонстрації з вимогою звільнення професора. Суд розпочався 5 червня 2019 року в Касселі. У серпні 2020 року професор був засуджений до штрафу в розмірі 6000 євро «за образу лесбійок і геїв», але не погодився з рішенням суду і подав апеляцію.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

У суді Ульріх Кучера представив ряд наукових матеріалів і досліджень, які доводять його правоту. «Все, що я сказав – правда від першої до останньої літери, – наполягав Кучера, – я можу все підтвердити». Однак прокурор заявив, що вони вирішують юридичне, а не наукове питання – таким чином засвідчуючи, що наукові дані можуть видаватися «юридично неприйнятними». Серйозно обґрунтовані твердження професора були названі «порушенням громадського спокою».

«Я висловився проти права геїв і лесбійок на усиновлення дітей, керуючись в першу чергу інтересами дитини, – підкреслив Кучера. – Але проти мене порушили кримінальну справу, а це значить, що наукові знання в Німеччині перебувають під загрозою – науковці можуть говорити тільки те, що на руку політикам, біологія виявилася під серйозним наглядом, як в тоталітарних державах. Щоб заткнути мені рот, мене представили злочинцем. Але цим мене не залякали, я продовжу розповідати суспільству про взаємодію чоловіків і жінок, гомосексуалістів і гетеросексуалів з біологічної точки зору».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нарешті, 2 березня суд у другій інстанції виправдав Кучеру і постановив, що заяви професора не можуть бути засуджені.

Випадок переслідування професора Кучери не є для сучасної Німеччини чимось винятковим. Так, восени минулого року суд зобов’язав пастора Олафа Латцеля виплатити штраф 8100 євро за те, що той публічно засудив гомосексуалізм, назвавши його, зокрема, «формою виродження суспільства».

Джерело:ПОЛІТИЧНА ТЕОЛОГІЯ

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності