Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Українцям нема чому любити Орбана, а ось мадярам є за що…

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан потрапив у скандал через націоналістичні заяви, виступивши проти змішання європейських та неєвропейських рас, пише The Guardian.

“Угорці – не змішана раса. Ми не хочемо ставати змішаною расою. Країни, де поєднуються європейці з неєвропейцями, більше не є націями”, – заявив Орбан.

Такі слова угорського політика викликали масове обурення опозиційних партій та європейських політиків.

Українцям нема чому любити угорського проросійського прем’єра Орбана, а ось мадярам є за що:

Адже саме він досі недопустив до країни навали ординських полчищ мігрантів із Африки та Азії, які сьогодні міцно сидять на шиї у Франції, Німеччині, Голландії та інших країн, де вже становлять половину від населення кожної і досі живуть непрацюючи на соціальні виплати та організувавши найбільші злочинні угрупування в Європі…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також Орбан проголосив в країні дотримання національних християнських сімейних цінностей, у звязку оголосив війну ЛГБТ та європейським лібералам на чолі із т.зв. колишнім “угорським сс-сівцем” Джорджем Соросом. На подібне в ЄС поки зважилася тільки сусідня Польща.

Отож, якщо більшість держав ЄС до ХХІІ ст. перестануть існувати в своєму історичному національному понятті, то Угорщина і Польща мають усі шанси вижити і вистояти в цьому ліберально-космополітичному дегенератизмі, що заволодів Світом…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності