Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Як люмпенам розібратися в чужій політиці, коли у власній є дурнями?..

Колишній президент США Дональд Трамп, який на початку свого президенства відновив постачання Україні летальної зброї, заблоковане раніше демократами, виступає за значене скорочення допомоги іншим країнам (членам НАТО, які паразитують за рахунок США), включаючи Україну (через тотальну корупцію між партнерами), зробив цікаву заяву: На його думку, якщо Байден буде переобраний на другий термін потім він віддасть Україну російському диктатору.

Про таку несподівану написала газета The New York Times.

Як пише американське видання, 14 лютого Трамп, який колись чи не першим і поки єдиним в історії США віддав наказ атакувати російське угрупування в Сирії, припустив, що він зробить більше для захисту України, ніж діючий президент-демократ і ліберальний боягуз, який, за його словами, фактично поступиться Україною як подарунок президенту росії путіну… Це ж не так відкрито повторюють й інші західні консервативні політики як Борис Джонсон, Анджей Дуда та ін..

Виступаючи на передвиборчому заході в Норт-Чарльстоні, штат Південна Кароліна, Трамп сказав, що під час президентства Байдена російський лідер «отримає все, що він захоче, включаючи Україну. Це подарунок. У нього є подарунок».

Для тих, хто не зрозумів, Трамп ще раз наголосив, Байден збирається віддати Україну путіну.

Нагадаємо, що того ж дня речниця Білого дому Карін Жан-П’єр під час брифінгу зазначила, республіканці, які блокують законопроєкт Сполучених Штатів Америки (США) у тому числі із фінансовою допомогою Україні, стають на бік диктатора володимира путіна… хоча два тижні тому саме сенатський лідер республіканців закликав Конгрес таки проголосувати допомогу Україні. Ось така вона Гамерика, яка готується до президентських виборів цієї осені…

Також нагадаємо, що видання Bloomberg із посиланням на співрозмовників з оточення 45-го президента США Дональда Трампа заявило, що політик розглядає можливість спроби примусу України до переговорів із росією у разі перемоги на виборах 2024 року.

 

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності