Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Браво, Естоніє! Браво, Латвіє! – учись, Світе!

Естонія об 00:00 18 серпня перестала пропускати російських громадян із шенгенськими візами, які видала країна. Рішення про цю заборону було ухвалено ще 11 серпня, повідомляє Delfi.

Водночас, згідно з поправками, громадянам, які бажають перебувати в Латвії (у тому числі й шляхом продовження свого посвідки на проживання), необхідно буде попросити статус постійного жителя ЄС, підтвердивши знання державної мови та наявність достатніх фінансових коштів.

Поправки також стосуються обмежень для довгострокових віз. Такі візи хочуть видавати міжнародним вантажним та пасажирським перевізникам.

Загалом МВС Латвії пропонує припинити видачу посвідки на проживання громадянам рф та білорусі до 30 червня 2023 року.

Поправки до закону про імміграцію передано на узгодження іншим міністерствам, а потім їх розглянуть сейм та уряд республіки, повідомляє агентство BNS.

Також обіцяють не пускати до країни росіян із шенгенівськими візами, виданими посольствами інших держав.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності