Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Дипломатія приниження, – він нас по одній щоці, а ми йому – іншу?..

Тиждень, що минає, відзначився кількома новинами, які навряд можна назвати позитивними, серед яких те, що українська делегація голів усіх віруючих конфесій і церков України відвідала Ватикан і його голову, тим самим прогнувшись під антихриста третьоримського франциска-І, який сьогодні керує Кимо-католицькою церквою в Світі, але при цьому є найбільшим кремлівським підлабузником, який за кожної нагоди намагається принизити українців та Україну.

Про це повідомили відразу “Vatican news”, Митрополит та очільник ПЦУ Епіфаній у Twitter, глава УГКЦ Святослав Шевчук у Facebook.

Отож, папа римський франциск соізволив зустрітися з делегацією Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій, це перший такий візит українського міжконфесійного об’єднання до Ватикану. І насправді, зазначимо, ця зустріч більше була потрібна самому франціиску-І для підтримки свого падаючого іміджу папи-“комуніста”, якого почали зневажати навіть ліберали…

Замість голови УПЦ МП (РПЦвУ) Онуфрія на зустрічі був присутній заступник голови відділу зовнішніх відносин Української православної церкви московського патріархату протоієрей Микола Данилевич.

“Дякую вам за цю вашу єдність, це для мене багато значить. Це схоже до дітей в сім’ї, де один є там, інший – деінде, але коли мама хвора, всі збираються разом”, – сказав він, підкреслюючи, що в цьому випадку не йдеться про єврейську, ісламську, християнську, православну чи католицьку Україну, але про “маму Україну”, задля якої всі гуртуються разом. “Це приклад перед обличчям величезної поверховності, яку сьогодні бачимо в нашій культурі”, – заявив цей лицемірний фанат вчених росіян і Достоєвського.

Повідомляється, що на зустрічі папу попросили продовжити молитву про Україну і боротьбу за правду.

папа запевнив, що молиться за Україну. “Не сумнівайтеся, я молюся за вас! Ношу вас у моєму серці та благаю Бога, щоби Він змилувався над цим настільки відважним народом!“, – підкреслив цей аргентинець і родич Че Гевари на Ватиканському престолі..

Глава УГКЦ Святослав Шевчук, у свою чергу, повідомив, що під час зустрічі передав папі списки полонених медиків. “Передав Святішому Отцеві списки полонених медиків, які отримав напередодні від Поважної ради Ордену Святого Пантелеймона”, – сказав він.

Також він подякував папі за лист до українського народу, його духовну близькість з українським народом-мучеником, гуманітарну солідарність та міжнародну підтримку України.

франциск запевнив, що “він є з нами у намаганні звільнити полонених та політичних в’язнів і ствердив, що молиться за Україну кожного дня”.

Зазначимо: До складу ВРЦіРО входять 15 церков і релігійних організацій та 1 міжцерковна організація, у тому числі УПЦ МП.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності