Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Кількість населення Землі досягла критичного рівня, – врятує пандемія?

Чисельність населення Землі досягла рекордних 8 млрд осіб і стрімко зростає. Про це свідчать дані статистичного сервісу Countrymeters. info, де розміщено віртуальний лічильник мешканців планети.

За даними порталу, кількість чоловічого населення у світі становить трохи більше 4 млрд. жителів. А жіноче ще не досягло такої ж позначки, перебуваючи поки що на рівні 3,9 млрд.

Згідно з даними Countrymeters, актуальна чисельність населення планети становить 8,009 млрд осіб. При цьому чоловіче населення переважає над жіночим – 50,5% проти 49,5%.

Топ-10 країн за чисельністю населення залишається тим самим: Китай (1,456 млрд), Індія (1,418 млрд), США (336 млн), Індонезія (281 млн), Пакистан (230 млн), Нігерія (218 млн), Бразилія (216 млн), Бангладеш (169 млн), Росія (146 млн) і Мексика (132 млн).

Зазначимо, за даними ООН, чисельність населення Землі мала досягти 8 млрд до середини листопада 2022 року.

Нагадаємо, раніше ООН прогнозувала, що в найближчі 30 років населення планети зросте на 2 млрд осіб і до 2050 року досягне позначки 9,7 млрд, тільки станеться це набагато скоріше.

Найгірше у цьому, що найбільше розмножається найбідніше безробітнє населення не тільки країн третього світу, а й розвинутих капкраїн завдяки різним соціальним програмам, які ще й заохочують цих безробітних мігрантів до розмноження, а у світі виникає криза не тільки із продуктами, але вже і з водою для такої кількості населення…

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності