Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Соросята нарешті “прозріли” щодо Німеччини в українському питанні

Ну, апріорі не може пропутінська Німеччина, яка за два десятиліття правління агентки Меркель із ФРН перетворилася в НДР, де замість Штазі сьогодні там рулить російське ФСБ, вважатися другом України, а тим більше її союзницею. І тільки тепер, здається, це трішки починають усвідомлювати ліберальні українські ЗМІ з орбіти світового мільярдера Сороса. Хоча “За лаштунками” цю проблему підіймає уже останні вісім років. Та хто читає чуже, коли треба писати власне, щоб не зупиняти конвеєр зеленої демократичної пропаганди?

Покійний голова Штазі Маркус Вольф, коли у нього запитували про Ангелу Меркель, доньку пастора з НДР, який хотів християнство адаптувати під комунізм, лиш загадково посміхався і казав, що все покаже час, бо якою б не була його відповідь, їй не повірять….

Отож, тільки наприкінці минулого тижня окремі “провідні” українські журналісти і політологи після того як командувач німецьких ВМС віцеадмірал Кай-Ахім Шьонбах під час відрядження до Індії публічно закликав світ поважати Путіна, висловив упевненість у незворотності анексії Криму та виступив проти вступу України та Грузії до НАТО, нарешті помітили, як Німеччина майже неприховано торгує із анексованим Кримом, категорично виступає проти членства України в ЄС та НАТО, відмовляється в продажі озброєння Україні та перешкоджає у цьому іншим державам, намагається завадити дружнім стосункам України та США, що при Байдені їй це майже вдалося, виступає проти санкцій щодо Росії та є головним лобістом Північного Потоку-2. І важливо, що цю проросійську і антиукраїнську політику в Німеччині продовжує підтримувати наступник Меркель на посаді канцлера Олаф Шольц.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Але, як би не дипломатична балакучість німецького морського вовка, який офіційно не мав права озвучувати ним сказане, бо чи не все це суперечить офіційній позиції Берліна, то не було б офіційної заяви з цього приводу МЗС України, а ліберальні писаки й далі продовжували б писати про дружню Києву Німеччину. Хоча, після того, як за наполяганням міністерки оборони ФРН адмірал надвечір написав заяву про відставку, можливо так писатимуть згодом й далі. А поки ЗМІ треба різко виправляти свої досі пронімецькі дифірамби, щоб РНБО чи хтось інший не запитав, за чиї гранти (гроші) вони досі все це писали? Тому їм сьогодні довелось робити риторичний вибір: або гроші, або підозра у державній…

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

А сьогодні, 25 січня, газета Billd повідомила, що влада Німеччини не готова відмовитися від «Північного потоку-2» навіть у разі загострення ситуації в Україні. Відмову адміністрації канцлера ФРН Олафа Шольца блокувати роботу ще не запущеного газопроводу підтримують і члени Соціал-Демократичної партії Німеччини (СДПН).

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності