Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Україна є «найбільш проізраїльською країною в Європі», – посол Ізраїлю

Посол Ізраїлю в Україні Міхаель Бродський назвав Україну «найбільш проізраїльською країною в Європі». При тому, що ще недавно попередник Бродського на посаді посла Ізраїлю в Україні  – Джоель ліон здіймав хай на увесь Світ щодо вшанування українцями: “”нацистів” Бандери, Шухевича та Петлюри”, забувши при цьому, щов сі вони попри українське ще й мали єврейське коріння…

Про це він заявив в інтерв’ю виданню Ynet.

За інформацією дипломата, ізраїльські представники співпрацюють із Верховною Радою, щоб наша країна нарешті визнала ХАМАС та Хезболлу терористичними організаціями у той час, коли Ізраїль досі не визнав Голодомор – геноцидом Української Нації.

«Важливо зазначити, що Україна входить до небагатьох країн Європи, де не було великих демонстрацій на підтримку палестинців чи ХАМАС», – зауважив Бродський.

І наголосив: позиція Ізраїлю зазнавала критики після початку повномасштабного вторгнення рф в Україну, проте «у міру того, як події розвивалися і ставали дедалі яснішими, критика зменшувалася».

Зокрема, Міхаель Бродський згадав про прохання України надати систему «Залізний купол» для захисту від російських атак: «Сьогодні вони [українці] розуміють, що ми не могли і досі не можемо передати жодного «Залізного купола», оскільки всі наші системи оборони потрібні нам самим».

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності