Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Залужний і ЗСУ просять терміново F-16, – демократи у Вашингтоні вдають, що не чують (відео)

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний наголосив, що українським захисникам потрібні західні літаки-винищувачі F-16.

Про це повідомив головнокомандувач ЗСУ у соцмережах.

Залужний виклав відео, в якому українські військові розповідають, як військова авіація України чинила неочікуваний для кацапів опір від початку вторгнення рф.

Один із пілотів говорить, що найскладніше – це не вміння пілотувати, а вміння застосувати повітряне судно у реальному бою.

Раніше ми писали, що глава Пентагону Ллойд Остін допустив передання Україні винищувачів F-16, проте не на цьому етапі війни, а коли таке рішення буде погодженно, то сам процес передачі займе не менше 14 місяців…

Також нагадаємо, що літаки МіГ-29, які Україна отримує від міжнародних партнерів, лише частково посилять спроможності Сил оборони. Україні потрібні сучасні багатоцільові літаки, від яких залежить успіх у війні.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності