Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Коли і як Шмигаль все встигає? – дивуються у соцмережах

У той час, як президент Зеленський працював у Гуті на Івано-Франківщині із європейськими дипломатами в рамках Люблінського трикутника, область вчора відвідав із робочим візитом прем’єр-міністр Денис Шмигаль, чия політична кар’єра почала зростати саме з цієї області. Адже саме тут, на Прикарпатті, Шмигаль кілька років пропрацював гендиректором ахметівської Бурштинської ТЕС та, кілька місяців пробувши головою ІФ ОДА в 2019 році, стартував в Кабмін, де вже за місяць був призначений на пост прем’єр-міністра.

Тож не дивно, що нинішня голова області Світлана Онищук, яку тоді, ще у 2019, взяв на роботу в ІФ ОДА і призначив своєю заступницею Шмигаль і, як кажуть, саме він за два роки потому, коли інші кандидати на посаду вичерпалися, пролобіював її у “губернаторське” крісло, так палко сьогодні при кожній нагоді цитує прем’єра, як то, скажімо, вчора на своїх сторінках у соцмережах:

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

“На Прикарпатті з робочим візитом перебуває Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.
У рамках візиту Прем’єр-міністр ознайомився з роботою оновленого приймального відділення Центральної міської клінічної лікарні, а також відвідав центр масової вакцинації в Івано-Франківському національному медичному університеті.
Завдяки програмі Президента України «Велике будівництво» було оновлено приміщення корпусу лікарні та створено відділення екстреної медичної допомоги.
Однією з переваг функціонування відділення є безбар’єрність.
«Медицина — одна з тих галузей, що роками не дофінансовувалася. Сьогодні ми виправляємо цю ситуацію та завдяки президентській ініціативі оновлюємо та модернізуємо лікарні. Свого часу, як голова Івано-Франківської ОДА, я доклав чимало зусиль до реконструкції цієї клініки. Тепер мешканці можуть отримувати якісні медичні послуги, а лікарі — використовувати сучасне обладнання», — зазначив Денис Шмигаль“, – цитує прем’єра Світлана Онищук.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Тільки ось коли і як він встиг “докласти тих чимало зусиль” і якої саме реконструкції, – запитують у мережах громадяни, мабуть, підозрюючи Шмигаля у тому, що він хоче привласнити лаври Президентських заслуг собі? Бо, як вони пишуть, за час перебування Дениса Анатолійовича головою ІФ ОДА, його й годі було застати. Адже він майже увесь свій робочий час полюбляв проводити у роз’їздах областю, перерізаючи на камери усілякі стрічечки, аналогічно як сьогоднішня його протеже і наступниця на цій посаді?

Що там із Бурштинською ТЕС?” – запитутють в мережах громадяни, явно натякаючи на проблеми, що по собі там залишив “прем’єр-енергетик”. Нагадаємо, що в ЗМІ періодично з’являються повідомлення прочергову перевірку, яку не допустили на об’єкт,  аварії, останні дві з яких були за одну добу, призвели до трагедії пов’язаної із каліцтвом працівників та загибеллю ще одного, викидами ртуті у навколишнє середовище…

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності