Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Консерватори Європи об’єднуються проти структур Сороса

Польський Інститут правової культури «Ordo Iuris» та угорський Центр фундаментальних прав виступили ініціаторами створення політичної мережі, яка об’єднуватиме консервативні сили Європи для захисту основних прав та цінностей від т.зв. “ліберастів”.
Це має скласти противагу нав’язуваній сьогодні екстремістській лівацько-ліберальній ідеології та структурам Сороса, які поширюють людиноненависницькі ідеї – скасування сім’ї, статі, національності, шлюбу, приватного життя, батьківських прав, вбивство ненароджених дітей, людей похилого віку та важкохворих людей, повідомляє ІА Євразія.
ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:
Відправною точкою мають стати академічні кола, як майданчик для спільних дискусій, який має перерости в організовану міжнародну мережу.
ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:
Одним з таких напрямків вже є університет Collegium Intermarium – академічний проект, орієнтований на студентів та науковців з усієї Європи, який має стати основою міжнародної академічної співпраці.
ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:
Його головна мета – повернутися до класичної ідеї університету, як спільноти, що базується на ідеях добра, правди та краси, грецької філософії, римського права та християнської культури. https://collegiumintermarium.org/en/homepage/

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності