Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

X (Twitter) відновлює можливість бути почутими тим, кому закривають рота “вони”

Якійсь незначній частині людства є зрозумілим, що будучи найбагатшою людиною на Землі, Ілон Маск може дозволити собі не мовчати про те, що твориться в середовищі сильних Світу, куди він відносно не так давно попав завдяки власним талантам, і за що його так ненавидять в цьому середовищі, намагаючись очорнити в очах земних люмпенів…

Отож, соцмережа X (Twitter) за ініціативою свого власника Ілона Маска відновила акаунт конспіролога Алекса Джонса після п’ятирічного бану.

У суботу Маск запустив на своїй сторінці в X опитування з питанням: «Розблокувати Алекса Джонсона на цій платформі? Vox Populi, Vox Dei [голос народу – голос Божий]».

«За» проголосували 70% з майже 2 млн учасників опитування.

Ілон Маск розблокував конспіролога Алекса Джонса після п'ятирічного бану в X
Незабаром після цього обліковий запис @RealAlexJones знову став доступним у мережі, останній допис там був датований вереснем 2018 року.

Алекса Джонса та його шоу Infowars практично одночасно заблокували всі основні інтернет-компанії п’ять років тому за мову ненависті.

Джонс – відомий американський конспіролог, який, наприклад, вважає, що теракт 11 вересня 2001 року в Нью-Йорку був організований урядом США, а вбивство дітей у школі Sandy Hook у 2012 році інсценували «ліві» для посилення контролю за обігом зброї. У 2022 році суд зобов’язав його виплатити майже $1 млрд родичам жертв Sandy Hook, після чого він ініціював своє банкрутство.

Він публічно підтримував Дональда Трампа…

Як повідомлялося, напередодні Ілон Маск  рекомендував трахнути самих себе (Go fuck yourself) рекламодавцям, які відмовляються від реклами на X. Він заявив, що великі бренди хочуть «вбити» платформу.

Також писали, соцмережа X (Twitter) зазвичай отримує найбільші доходи в останні місяці року через святкові рекламні кампанії брендів. Однак цьогоріч картина може змінитися – X може втратити до $75 млн доходу від реклами.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності