Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Ядерна зброя рОсії знаходиться в жалюгідному стані, як і вся їх країна (фото)

Ядерний Захід страшенно боїться росії із її ядерним арсеналом, не знаючи в якому жалюгідному стані той знаходиться, хоча мав уже можливість переконатися у цьому на прикладі тих ракет, якими сьогодні москалі б’ють по території України – більшість з яких є старим металобрухтом, що не попадає в ціль, вибухає чи падає по дорозі десь і не вибухає. Хоча звісно у Кремля є й нові сучасні ракети, які дуже дорогі і їх дуже мало, а тому їх запас ось-ось та й вичерпається, а необхідні складові для виготовлення нових… на Україні і Заході, який обклав рашку санкціями з усіх боків…

Ось, що з іронією пише на свої сторінці про ядерний потенціал росії відомий радянський розвідник-перебіжчик часів Холодної війни українець за походженням Віктор Суворов (Різун):

Народ росії жахливо “добрий”. Добрий до неподобства. За останні пару-трійку десятків років росія списала якісь шалені мільярди доларів своїм африканським та іншим “братам”. Російська людина готова останні штани віддати, аби всім довкола жилося весело й привільно. Так ось, роздавши багатства країни всіляким братам, ці патріоти раші забули про власну ядерну безпеку. Грошей утримання ракетно-ядерного потенціалу немає. На знімку (вгорі) не що інше, як РТБ (ракетно-технічна база).

РТБ це в/ч, завданням якої є транспортування, зберігання та підготовка до бойового застосування спецзарядів і носіїв. РТБ бувають стаціонарними та мобільними, тобто ПРТБ (рус. – подвижная ракетно техническая база).

Що таке спецзаряд, сподіваюся, ви вже здогадалися. У разі ми бачимо, що зберігання зарядів організовано з любов’ю. Грошей лагодити дах немає. Але це й не страшно, – заряди накриті гумовими покривалами. Щоб не проіржавіли зовнішньо та начинки.

Та все це дрібниці.

Є речі серйозніші. ЯЗУ, тобто. ядерний зарядний пристрій, завжди теплий. На будь-якому морозі. Це ще чому? А тому, що концентрація урану чи плутонію надто висока. У природі такої концентрації немає.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

А тепер зробіть дослід: Відкрийте пляшку шампанського, розлийте в кришталь і залиште на пару діб. Що буде? Правильно: ваш ігристе шампанське злегка видихнеться. Тепер спробуй залишити не на пару днів, а хоча б на місяць. Я про що? Я про те, що будь-який ядерний заряд видихається. Якщо не за десять років, то за двадцять. Не може десятиліттями випромінювати енергію без наслідків для себе.

Ось чому погрози застосувати цю зброю звісно жахливі. Однак слід пам’ятати, що за останні три десятки років вожді росії до збереження ядерного потенціалу країни ставилися приблизно так, як вони ставляться до збереження природних ресурсів Сибіру та Далекого Сходу”.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності