Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Бацька попередив західних грантодавців, що терпіти не буде…

Президент Білорусі Олескандр Лукашенко у нещодавньому інтерв’ю ВВС відверто заявив і попередив, що знищить усі антиурядові та антинаціональні організації на території Білорусі, що фінансуються Заходом під виглядом різноманітних грантівових програм.

Фактично тим самим Бацька Білорусі підтвердив, що Холодна війна Заходу проти Сходу ніколи не припинялася, навіть після розпаду СРСР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

До таких загрозливих інструментів у руках Заходу він відніс різноманітні т.зв. інституції громадянського суспільства (ІГС): громадські організації, об’єднання, благодійні фонди та ін, що під різноманітними офіційними гучними лозунгами, як то боротьба за свободу слова, права людини, ЛГБТ, гендерне рівноправ’я  і т.д. для морального та політичного розкладання білоруського суспільства, отримують фінансування від Заходу під видом різноманітних грантів, левову частку з котрих становлять різноманітні фонди Сороса.

Також за рахунок тих же грантів живляться й певні ЗМІ та окремі активні блогери, які свою руйнівну прозахідну ліберальну пропаганду називають “демократією”.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Інакше як пояснити, що Лукашенко, який за роки свого правління, викорінивши у державі органівзовану злочинність, кланово-родову мафію в органах виконавчої та представницької влади, а з ними корупцію, досі ще не здолав цю “п’яту колону” в Білорусі?

Чи не так само в Україні?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Погляньте, що сьогодні відбувається в Угорщині та Польщі. Послухайте Орбана та Дуду. Їх можна не любити, але поважати як політиків, які дбають за збереження національної, моральної та духовної цілісності своїх держав, обов’язково…

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності