Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Новини з дурдому

АНАЛЬНО-ЛІБЕРАЛЬНІ ІДЕЇ не для американської школи? – американські батьки побили агітаторів (відео)

Поки в Україні триває війна із зовнішнім кацапським агресором, а в середині неї Церква і Просвіта ще якось спільно намагаються протидіяти ліберастичній гангрені із Заходу, в США дехто теж ще намагається із цим боротися…

Отож в Сполучених Штатах знову загострення на фронтах «культурної війни».

На це й раз в боротьбі за дітей.

“Місяць гордості ЛГБТ” не скрізь у Каліфорнії стартував вдало. Так, перед однією з початкових шкіл Лос-Анджелеса батьки учнів організували протест проти нав’язування їхнім дітям цінностей ЛГБТК+ спільноти, повідомили кореспонденти Daily Mail.

Інцидент стався біля Saticoy Elementary School у Північному Голлівуді, де навчаються діти вірмен-християн та консервативних католиків-мексиканців, де намагалися проповідувати першачкам т.зв. ідеї лівацтва, толерантності та… анального сексу.

Тому батьки протестували проти запланованих зборів у рамках “Місяця гордості ЛГБТ” у школі, які вони визнали «недоречним». Крім того, люди обурилися поведінкою вчителя-трансгендера, який збирався для учнів початкових класів проводити уроки з вивчення різних ґендерних питань

При цьому зібралося чимало прихильників та іншої точки зору. В результаті протестувальники та їх опоненти почали сперечатись, що незабаром переросло у справжню бійку.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

З’явилася інформація, що одна людина отримала поранення. Однак інші подробиці події не наводяться.

На відео батьки з принтами на футболках «Дайте спокій нашим дітям» їх не пускають:

Цікаво, що українські ЗМІ, як так люблять вибірково оповідати про американські новини, цю подію, як решту їм подібних, знову чомусь замовчали.

А ось як цю новину подає языкомовний “Голос Америки” (ліберальної):

Батьки учнів однієї з початкових шкіл Лос-Анджелеса вийшли на акцію проти того, щоб дітям у класі прочитали книгу про сім’ї з двома мамами та татками. Батьки не пустили дітей до школи, а прийшли туди самі із плакатами. І зустріли там інших протестувальників – представників ЛГБТ-спільноти, чий прапор у цій же школі було спалено на два тижні раніше

… в жодного слова про сутички (на першому відео) і т. ін. – усе чудово і толерастно…

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності