Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

В Україні платять пенсії за грудень

KOROLEVAВ Україні розпочато фінансування пенсійних виплат за грудень.
Про це повідомляють у Міністерстві соціальної політики України.

«За оперативними даними Пенсійного фонду, станом на 2  грудня профінансовано 536,1 млн. грн. Це дозволить вже 4 грудня, як це і передбачено поденним графіком, розпочати виплату пенсій. Загалом же протягом місяця буде виплачено 21,4 млрд. грн.», – зазначила Міністр соціальної політики України Наталія Королевська.
Міністр нагадала, що з 1 грудня відповідно до Закону «Про державний бюджет України на 2013 рік» підвищено прожитковий мінімум. У зв’язку з цим було переглянуто розміри пенсійних виплат.
«Прожитковий мінімум для осіб, які втратили працездатність, а отже і мінімальну пенсію, підвищено з 894 грн. до 949 гривень. Таким чином, буде збільшено пенсіонерам розміри пенсій, пенсії за особливі заслуги, а також надбавки, підвищення, додаткові пенсії та інші виплати, розмір яких обчислюється виходячи із розміру прожиткового мінімуму. Всі перерахунки проведено в автоматичному режимі, і 4 грудня розпочнеться виплата пенсій у підвищених розмірах», – зазначила Наталія Королевська.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності