Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Скрябін про «крижаний» флешмоб: Облийтеся краще гів..ом

6 - Скрябін про.Слідом за Святославом Вакарчуком брати участь у «крижаному» флешмобі відмовився лідер гурту «Скрябін» Андрій Кузьменко.

Про причини свого рішення музикант написав на сторінці у Facebook.

«В нашій країні щодня гинуть люди від ворожої кулі, а багато з вас обливається льодом. В ім’я чого? Я відмовляюся від «Ice bucket challenge», бо як тим хлопчикам, які гинуть за нас, має стати легше від того?» – заявив Кузьма.
Кузьма упевнений, що зараз не час для флешмобів

«Для того, щоб передати тих нещасних 1000 гривень, робити шоу, в час, коли Путін вбиває наших людей, це просто дико. Хочете шоу, облийтесь чимось іншим, гів..ом, наприклад, тоді воякам перед смертю хоч смішно буде згадати за кого вони гинули», – написав він.

«Ми – люди своєї Країни, і завтра її може не бути, разом з нами. Не час на шоу і приколи. А там де включаються камери, благодійність закінчується. Слава Україні! Поборемо!» – наголосив Скрябін.
Можливо, Кузьма і Вакарчук мають рацію?..

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності