Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

ЦЕ НЕ ВЕНЕЦІЯ, А ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

ff2«Це не Венеція! Це вулиця Марійки Підгірянки в Івано-Франківську», – днями після чергової зливи написав на своїй сторінці у facebook під викладеними ним світлинами відомий прикарпатський митець Ігор Роп’яник. – «Вода тут не тому, що перед тим була злива. Така ж злива пройшла і на сусідніх вулицях, після чого вони просто стали мокрими. А тут… вулиця стала ду-у-уже мокрою (в деяких місцях до колін). З деяких будинків і подвір’їв вийти неможливо. І це, повторюю, не через зливу. Це – через запущену міську комунальну господарку (прізвища керівників промовляються у супроводі смачних матюків). Мешканці до таких потопів звикли, змирились, тяжко зітхають, вдягають ґумаки, або роззуваються зовсім і беруться самі розчищати водостічні люки. Таке відбувається по кілька разів на рік впродовж – ахтунґ! – тридцяти або й більше років (пам’ятаю точно, бо мешкаю на сусідній вулиці давно). Сьогодні ж почув краєчком вуха, що терпінню мешканців настав кінець і вони задумали зробити міській владі якийсь неприємний сюрпрайз».

Аналогічна ситуація спостерігалася й на багатьох інших вулицях міста, яке вже третій рік поспіль називається одним з «найкомфортніших для проживання міст України». Та враховуючи, що в цю неділю обласний центр одержав нового представника у ВР, будемо сподіватися, що вже він перетворить столицю Прикарпаття у «новий Буковель»…

 

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності