Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

900 чоловік евакуювали сьогодні під час пожежі в коледжі у Кривому Розі

У четвер, 5 грудня, в Кривому Розі загорівся коледж. Про це повідомляють місцеві рятувальники. У відомстві наголосили, що інцидент стався в ліцеї №81.92_main

Пожежа виникла близько 11 години через замикання в електричному щитку. Представники ДСНС евакуювали із навчального закладу майже 900 осіб.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Завдяки швидким діям рятувальників вдалося уникнути жертв, наразі у будівлі відновлюють електропостачання.679866_big

Нагадаємо, рятувальники досі не можуть увійти всередину пошкодженої вогнем будівлі економічного коледжу в Одесі. Хоча вогонь здолали, усередині обвалились перекриття з даху до другого поверху. Для пошукової операції в Одеському коледжі можуть застосувати спеціальний кран. Для пошукової операції наймовірніше, доведеться застосовувати спеціальний кран.

29 людей досі залишаються в лікарнях, один з них – рятувальник у вкрай тяжкому стані, ще одна студентка загинула. Про долю чотирнадцяти – досі нічого не відомо.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Їхні родичі усю ніч провели біля згарища. Люди змучені невизначеністю, але надію не втрачають. Під час пожежі говорили з рідними, що були в осередку вогню. Потім зв’язок перервався. «Він є, він живий, я в це вірю… Він мамі дзвонив, казав що він задихається і хлопці теж там були, вони задихалися, вони всі задихалися. Він сказав: «Мамочка, я не знаю, що робити, я непритомнію», – каже сестра зниклого безвісти студента Христина.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності