Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Федералізації України не бути, – президент Зеленський Прем’єру Молдови

Президент України заявив про неприпустимість нав’язування планів з так званої федералізації України та Молдови. Про це Володимир Зеленський повідомив в Києві під час спільної прес-конференції з прем’єр-міністром Республіки Молдова Майєю Санду.1_tn

«Я запевнив пані Санду, що Україна і надалі буде надавати всеохоплюючу підтримку територіальній цілісності Молдови і братиме активну участь у переговорному процесі з придністровського врегулювання», – заявив він.

За словами президента, Україна та Молдова об’єднані одним спільним бажанням – щоби на їхніх територіях не було російських військ.

«Ми не дозволимо нав’язувати нам будь-які плани з так званої федералізації. Щодо захисту суверенітету наших держав та безпеки в регіоні – наші позиції були єдині», – підкреслив глава держави.

Нагадаємо, минулого року Путін заявив, що федералізація України та відмова від НАТО могли б розв’язати “українську проблему”.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також повідомляється, що представник Молдови начебто пообіцяла про готовність надати Україні матеріали про протиправну діяльність Петра Порошенка…

 

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності