Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Кандидатки у перші леді України

До перших леді будь-якої держави прикуті цікаві погляди і приціли об’єктивів, людей цікавлять діяльність, деталі біографії і зовнішній вигляд подружжя відомих політиків. Отже, чим відзначилися “другі половинки” деяких кандидатів в президенти України?original

Нинішня перша леді Марина Порошенко в шлюбі з гарантом більше 30 років. За наполяганням чоловіка вона залишила кар’єру медика і стала домогосподаркою. Тепер супроводжує чоловіка, перерізає стрічки, допомагає людям з інвалідністю і розвиває культуру. Опікувалася навіть долею футбольних уболівальників під час Ліги чемпіонів. За ці роки вона креативно привітала чоловіка з Днем народження і влаштувалася телеведучою на каналі Ахметова, де навчала робити зарядку.

Чоловік Юлії Тимошенко, Олександр – бізнесмен. Прописаний в Чехії, де отримав політичний притулок, нібито для захисту дружини. Разом вони майже 40 років. Олександр Тимошенко також побував за гратами – за звинуваченням у розкраданні державного майна. Не всі його іноземні компанії потрапили в декларацію леді Ю. Місцеві ЗМІ пишуть, що деякі з них навіть співпрацюють з російським підприємством в анексованому Криму. Крім того, медійники виявили офшори, через які він заробляє на мережі ломбардів в Україні.

Про Лєну Зеленську мало що відомо. Вона працює разом з чоловіком і виховує дітей. Нещодавно ЗМІ вже повідомляли, чим володіє дружина Володимира Зеленського згідно з декларацією. Сам шоумен каже, що дружина строго забороняє йому публікувати в своїх мікроблогах її знімки. Також у минулому місяці її ім’я засвітилося у скандалі пов’язаному із спробою рейдерського захоплення приміщення в центрі Києва.

Публічною персоною не вважає себе і дружина кандидата в президенти, мера Львова Андрія Садового, Катерина Кіт-Садова. Вона вважає за краще характеризувати себе домогосподаркою і матір’ю п’ятьох дітей. Сам Садовий нещодавно зізнався, що слухається тещі

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Мало помітна останнім часом на публіці і дружина екс-регіонала Юрія Бойка. Ще 10 років тому їх можна було побачити разом на вечірках, зараз же на всіх заходах він з’являється з соратниками-опоблоківцями. Однак відомо, що Віра Бойко – мати шістьох дітей, має нерухомість в Росії, там же отримує зарплату і зберігає гроші в банку, а також володіє акціями Луганського електроапаратного заводу.

Дружина Анатолія Гриценка – головний редактор видання “Зеркало недели” Юлія Мостова, яка перебувала поруч з чоловіком обидва рази, коли він намагався стати президентом, так само поводиться і в третій раз. Одружилися вони 16 років тому, згодом взяли шлюб у церкві московського патріархату. У кулуарах пліткують: в сім’ї Гриценко заправляє дружина. “Я думаю, якщо б Юлія Мостова хотіла керувала країною, вона б уже давно керувала“, – зізнався якось сам Анатолій Гриценко.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності