Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Ложкін – учень Романа Зварича?

Керівник адміністрації президента України Борис Ложкін у своїй офіційній біографії вказав неправдиву інформацію про отримання другої вищої освіти в Міжнародному інституті гуманізації та розвитку (США). Як стверджує газета «Експрес», такого інституту у США нема, а диплом Бориса Ложкіна насправді виданий приватним навчальним закладом, зареєстрованим у Сумах, і який не має жодних ліцензій на освітню діяльність від Міносвіти України.

Отож, виходить, що диплом керівника адміністрації президента Порошенка про навчання у 1990–1992 рр. у Міжнародному інституті гуманізації та розвитку у США за фахом «менеджер вищої ланки управління» є фальшивим, а сам Борис Ложкін є гідним послідовником Романа Зварича, який колись теж сам заплутався у своїй освіті і дипломах.

Інформація про навчання Бориса Ложкіна у цьому інституті вказана у його офіційній біографії, опублікованій на сайті президента України.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності